SĂĄdan laver du en vertikal Jump Tester

SĂĄdan laver du en vertikal Jump Tester

For næsten enhver sport er det meget vigtigt at have et stort lodret spring for at give dig mulighed for at udmærke sig. Mens der er en række træningsmetoder til brug for at styrke dine benmuskler, er den eneste måde at fortælle om de arbejder, hvis du tester dit lodrette spring regelmæssigt. Heldigvis er der en simpel og effektiv måde at gøre dette bare ved at bruge husholdningsmaterialer.

Find en væg med højt til loftet. Enhver mur rundt i huset vil gøre, så længe loftet er højt nok, så du ikke rammer det, når du hopper. Som sådan foretrækkes ydervægge. Hvis væggen er en mørk farve, så hjælper det også med processen.

Tag kridt og læg den på fingrene. Sørg for at der er nok at gnide på væggen.

Stand flush mod væggen med armen lige opad. Gnid fingrene mod væggen, så kridtet gnider af. Brug en trappestige, linjal og kridt til at markere en lige linje, hvor din finger gned kridt på væggen. Dette er udgangspunktet for den lodrette hoppetester.

Påfør mere kridt til fingrene. Stå ved siden af ​​væggen. Fra en stående position, hoppe så højt som muligt, ved at anvende kridt på væggen fra fingrene på hoppens højeste punkt.

Tag trinstigen, linjalen og kridt for at lave en anden linje ved det nye kridtmærke. Dette er toppen af ​​dit lodrette spring. På trinstigen må du bruge målebånd til at bestemme afstanden mellem mærker for at finde din lodrette springhøjde.

Del:
Kommentarer