SĂĄdan laver du en ungarsk recurve Bow fra bunden

SĂĄdan laver du en ungarsk recurve Bow fra bunden

Recurve buer var oprindeligt designet til at have styrke og kraft i en langbue, men i en mindre pakke. De viste sig særligt nyttige til at skyde fra en hestes ryg. Ungarske recurve buer blev ofte lavet af yew, da det var både stærkt og fleksibelt. Du kan lave din egen ungarske recurve bue med nogen tid, tålmodighed og grundlæggende træbearbejdning færdigheder.

Trin 1

Placer en "X" i det nøjagtige centrum af yw bordet. Marker 3 tommer over og under dette punkt. Disse 6 inches repræsenterer grebområdet.

Trin 2

Brug raspen og filen til at forme din bue. Du kan bruge en hvilken som helst teknik, du kan lide, så længe du kommer til de rigtige dimensioner. Hver bue lem skal være 1/2 tommer tykt og 1/2 tommer bred i enderne af bue. Gribeområdet skal være 1 tommer tykt med 5/8 tommer bredt. Der skal være en let taper fra grebet til enderne af bågen. Hold bøjens lemmer lige så mulige som muligt.

Trin 3

Skær en kurve i 2-til-4 fodplade. Denne kurve skal strække hele længden og bredden af ​​brættet og være lige så høj som du kan klare.

Trin 4

Placer gryden med vand på komfuret og lad vandet koge. Sænk det ene lem i bågen i kogende vand i tre til fire timer. Ledet skal komme ud af vandet bøjeligt.

Trin 5

Klem den bøjelige del af buen til den kurve, du skærer ind i træpladen. Sørg for, at lemmerne er centreret langs kurven, og at du har fastspændt det på det rigtige sted. Læberne på den færdige bue skal bøje sig fra grebet væk fra dig og derefter bøje forsigtigt tilbage mod dig. Hvis lemmen ikke er i den rigtige position, skal du ændre den, inden træet begynder at tørre. Lad bugen klæbes fast i brættet i tre til fire dage, indtil træet er tørt.

Trin 6

Gentag trin 4 og trin 5 til den anden del af bøjlen. Du skal ende med noget, der ligner halvdelen af ​​tallet "8", men med en mildere kurve.

Trin 7

Skær to noter, en i hver ende af bågen, med filen. Disse er nøglerne på bue og vil sikre bue-snoren på plads.

Trin 8

Sand buen glat med sandpapir for at forhindre sliver.

Trin 9

String bue. Sæt den ene ende af buebåndet til en nøgle af bågen. Stræk buebåndet til den anden nock og træk det igennem. Træk strengen taunt, indtil bue begynder at kurve. Afhængigt af din foretrukne træklængde og træk vægt, vil du måske trække strengen strammere. Fidle med spændingen, indtil du finder noget behageligt for dig. Når du finder den rigtige spænding, skal du bøje buebåndet og din ungarske recurve bue er klar til brug.

Del:
Kommentarer