Sådan laver du en træning på LA Fitness

Sådan laver du en træning på LA Fitness

Hvis du træner på et af de mere end 500 steder i LA Fitness i Nordamerika, har du adgang til en række kardio- og styrketræningsudstyr, personlig træning, fitnessklasser, baner til basketball og racquetball og puljer. Tusinder, hvis ikke hundredvis af forskellige typer træningsprogrammer er mulige ved hjælp af disse faciliteter. For at lave en træning på LA Fitness skal du først bestemme dine mål - om det skal komme i form, træne til en bestemt sport, tabe sig eller bygge muskler. Når dine mål er klare, kan du kortlægge din fitnessplan.

Gratis for alle

Ethvert medlem af LA Fitness, et landsdækkende firma, der blev grundlagt i det sydlige Californien i 1984, modtager en gratis personlig træning - brug det til din fordel. Mid-scale faciliteter imødekommer en bred vifte af kundekreds, så gå videre til denne konsultation med flere klare fitness mål, så du kan undgå at få generisk og muligvis irrelevant vejledning. Hvis træneren ved, hvad din øvelsesfokus er, kan han fokusere mere på at orientere dig med den del af klubben. For eksempel, hvis du er en cardio junkie, men ønsker at få mere i styrketræning for at opretholde muskelmasse, bede om at blive vist, hvordan du bruger vægtmaskinerne under din konsultation. Tag en blyant og papir, så du kan skrive ned noget af dette gratis råd. LA Fitness tilbyder også en blog, hvor trænerne giver gratis træningsplaner, herunder 30 minutters valg og 90-dages planer, som du kan bruge til at lave træning.

Cardio Training Options

LA Fitness tilbyder flere muligheder for cardio træning, som forbrænder mega kalorier og styrker dit hjerte. Cardio bygger også din udholdenhed og udholdenhed - uanset om dit mål er at køre en maraton eller bare holde op med at føle vind, når du går op ad trappen. Planlæg i mindst tre 45- til 60 minutters kardio træning per uge. Udnyt en af ​​de mange stykker af cardioudstyr på træningsgulvet. Disse omfatter løbebånd, stationære cykler, elliptiske træner og rovere. Puljen og racquetball eller basketballbaner tilbyder yderligere muligheder for kardio øvelse. Kardioklasser på LA Fitness omfatter boksning, indendørs cykling, latin og mavedans, Zumba Fitness og træ aerobic. Tjek klasseskemaet for at se, hvad der tilbydes på din placering. For at blive udfordret, varierer din kardioutrustning hvert par uger.

Styrketræning Essentials

Deltagelse i mindst to styrketræningstimer ugentligt i uafbrudt dage hjælper dig med at opretholde muskelmasse og styrker dine knogler. LA Fitness tilbyder et komplet udvalg af vægt træningsmaskiner på alle steder - mærket og typen varierer. Du kan også finde frie vægte, som du kan arbejde med alle de store muskelgrupper, herunder hofter, bryst, arme, ben, skuldre og mav. Hvis du ikke har meget erfaring med styrketræning eller har brug for motivation, skal du deltage i en af ​​de mange styrketræningsklasser, som Total Styrke og Urban Iron. Hvis dit mål er at opbygge muskler, skal du hovedsageligt holde dig til spærre, håndvægte og squat racks på gymnastiksalen, så du kan fokusere på at lave sammensatte øvelser som squats, deadlifts og presser med stor vægt.

Funktionelt og fleksibelt arbejde

Et andet fokus i løbet af en eller to af dine ugentlige træningstimer skal være på funktionelle øvelser, der understreger fleksibilitet, kernestyrke, balance og koordinering. Du kan kombinere funktionel bevægelse til kardio- eller styrketræningssessioner, f.eks. Ved at spille et spil af racquetball eller på vej til en Boot Camp Conditioning klasse. Ud på gymnastiksalen på LA Fitness, brug kabelmaskiner, medicinbolde og måtter til at gøre russiske vendinger, lunges med vendinger, trækoteletter, kernerotationer, plankholdere og crunches for at styrke kernen. Pilates og yogakurser, sammen med mavedans og Core Train'g, er andre måder at planlægge funktionel fitness i dine ugentlige LA Fitness-træning.

Del:
Kommentarer