SĂĄdan laver du en Step-Back Jumper

SĂĄdan laver du en Step-Back Jumper

Basketball kan blive hurtig og rasende. Forsvarere bliver længere, stærkere, hurtigere og mere dybere. Bolden svinger lynhurtigt på den offensive ende, og du føler dig som om du kunne fare vild i dette talenthav. For at holde trit med bedre spillere skal du udvikle dit spil. Tilføj en step-back jumper for at skabe plads og få et godt udseende mod kvalitetsforkæmpere.

Trin 1

Kom ind i en trepunkts holdning. Med dine fødder skulderbredde fra hinanden, bøj ​​begge knæ og vippe brystet ned til gulvet. Sæt bolden i din "lomme", og hold det med begge hænder på vingen af ​​din ikke-skydende hofte.

Trin 2

Dribbel mod bøjlen lige ved din forsvarer ved hjælp af din ikke-skydende hånd. Fake et forsøg på at komme rundt forsvareren, holde din krop imellem bolden og din mand. Højrehåndede skydespilere skal falde hen til venstre omkring forsvareren og venstrefløjene til højre.

Trin 3

Plant bolden på din skydefot i nærheden af ​​forsvareren, stop din fart og i en bevægelse starte dig væk fra bøjlen. Brug et lavtflyvende sideskib, mens du holder dig lav og atletisk. Vælg bolden med begge hænder i taljen under træk tilbage.

Trin 4

Land på begge fods bolde og saml din balance som du rejser lige op til en jumper. Lad din hoppes momentum rejse op i din krop, rette dine ben og ryg i processen. Bolden skal stige i skydeposition med denne bølge af energi.

Trin 5

Lås på fælgen med dine øjne. Juster skydearmens albue med kurven, så hele længden af ​​din skydearm stikker op midt på bøjlen. Skyd med en god gennemgang, og drej din skydehånd lidt udad under finishen.

Del:
Kommentarer