Sådan laver du en splinter for en tå

Sådan laver du en splinter for en tå

Tåskader kan være smertefuldt at håndtere. Ofte tilbyder læger og medicinske leverandører ikke omfattende behandlinger eller forsyninger til at sprænge en tå, hvis det er nødvendigt. At vide, hvordan man laver en tåspids, vil spare dig en tur til lægen, og muligvis nogle potentielle smerter og lidelser. Men hvis en tåskade er alvorlig, skal du altid konsultere en læge.

Placer Popsicle stiften mellem dine tæer på hver side af tåen, der skal splintes. Sørg for, at den peger i samme retning som dine tæer. Marker det med din blyant lige forbi slutningen af ​​tåen, der har brug for spalten.

Bryd Popsicle-stiften, hvor du markerede den.

Gentag trin 1 og 2 ved hjælp af en anden Popsicle-stok til den modsatte side af den skadede tå.

Pak de to stykker Popsicle-pind med gasbind. Sørg for at dække stifterne helt for at forhindre dem i at gnide tæerne og forårsage sår.

Tjek omsætningen i tåen ved at klemme enden af ​​den let og notere den tid det tager for farven at komme tilbage. Dette vil være et benchmark for at sikre, at du ikke spænder tåen for tæt og afskærer cirkulationen.

Placer hver gauze-indpakket Popsicle pind på hver side af den skadede tå.

Pak hele tå med medicinsk tape for at fastgøre Popsicle-stikkene til din tå. Dette vil forhindre bevægelse af tåen.

Kontroller din omsætning ved hjælp af processen i trin 5. Hvis det tager mere end et par sekunder for farve at vende tilbage til tåen, skal du tape igen tåen lidt løsere.

Tips

Tape den splintede tå til tå ved siden af ​​den for at forhindre bevægelse. Et regime af is og ibuprofen kan medvirke til at reducere smerte og hævelse.
Følg altid doseringsinstruktionerne, når du bruger medicin.

Advarsler

Forsøg aldrig at nulstille en brudt tå eller en anden knogle. Se din læge, hvis du tror, ​​at et knogle er brudt. Is ikke en tå i mere end 20 minutter hvert par timer.

Del:
Kommentarer