Sådan laver du en Spiny Hummer Trap

Sådan laver du en Spiny Hummer Trap

Spiny hummer er oftest fundet i de lave hav omkring Caribien. De er typisk fanget med fælder, selvom individer i udøvelse af et hjemmåltid simpelthen kan dykke for dem i stedet. Opbygning af en fælde er let, men du vil gerne tjekke med alle lokale og maritime styrende organer for at sikre, at du arbejder inden for lovens parametre, når du bruger en hjemmelavet fælde.

Trin 1

Ring til din lokale regering for at få en detaljeret oversigt over regler og ordinances vedrørende spiny hummer fælder. Næsten alle statlige og lokale myndigheder har regler om brugen af ​​redskaber til fangst, men de varierer fra stat til stat. At være godt informeret om lovene i dit område kan holde dig borte fra tunge bøder eller straffe senere.

Trin 2

Svejs dine burpaneler sammen ved at bruge de 3 fod med 3 fodpaneler til top og bund og 2 fod med 3 fodpaneler til sidevæggene.

Trin 3

Monter rustfrit stålbeslag på hvert af de otte hjørner på buret. Du kan overveje at svejse dette på plads for at give bedre holdbarhed, men møtrikker og bolte vil gøre så længe de er rustfrit stål.

Trin 4

Skær to huller på modsatte sider af buret med hacksaven. De skal være 12 inches brede, 8 inches lange, og bunden af ​​hvert hul skal være 3 inches op fra bunden af ​​buret.

Trin 5

Opbyg dine indbyggede enhedspaneler. Tag syv af dine 9 tommer lange stænger og spred dem ud lige over 12 tommer. Tag to 12 tommer stænger og placér oven på toppen og bunden, og svejs dem derefter på plads for at skabe bundpanelet på burindgangsenheden. Gentag dette trin ved hjælp af de andre syv 9 tommer lange stænger og to 12 tommer stænger til det andet burhul.

Trin 6

Monter bundpanelet ved at svejse den ene ende til bunden af ​​hullet, du skar i buret. Brug de 3 tommer lange stænger i den anden ende for at understøtte bundpanelet, så det er parallelt med burgulvet.

Trin 7

Saml toppanelet til burindgangsenheden på samme måde og læg sju 12 tommer lange stænger over 12 tommer og svejs de to resterende 12 tommer stænger i begge ender for at holde panelet sammen. I stedet for at svejse dette panel til toppen af ​​hullet, skal du vedhæfte det med dit hængsel. Svejs hængslet til toppen af ​​buråbningen, og svejs derefter panelet til den anden side af hængslet. Den anden ende af panelet hviler på bundpanelet og skaber en V. Lobsters vil forfølge agn, der er placeret i buret, og hængslet åbnes, når de skubber på det for at komme ind. En gang indenfor er formen af ​​V'en sådan, at de ikke kan komme ud.

Del:
Kommentarer