SĂĄdan laver du en saltpakke

SĂĄdan laver du en saltpakke

Sådan laver du en saltpakke. En applikation af varme kan hjælpe stive muskler og leddene bedre, eller kan lette menstruationskramper og mavesmerter. Selv om du kan bruge varmepuder, er salt en fremragende varmemængde, og vægten kan hjælpe dig med at berolige dig yderligere.

Varm saltet over medium varme i en gryde, indtil det er meget varmt. Rør med en træske, som du opvarmer, så alt saltet er lige opvarmet. Det bør opvarmes fuldt ud inden for ti minutter.

Hæld salt i en bomuldsbetræk. Pak pudebetræk rundt om det, så saltet ikke spildes. Du vil måske sætte den første pudebetræk inde i en anden for at sikre, at saltet forbliver inde.

Anvend straks saltpakken til ethvert område af din krop, der er stiv, til mave for menstruationskræft eller til smertefulde led. Slap af og lad saltets vægt og varme berolige dig.

Genopvarm saltet, nĂĄr det mister sin varme. Du kan bruge det fire til fem gange, hvorefter det holder op med at holde varmen.

Tips

For at skabe aromaterapi fordele med en saltpakke, tilsæt et par dråber æterisk olie efter eget valg i saltet som det er opvarmning eller når du tilføjer det til pillowcase. Eucalyptus eller ingefærolier hjælper stive muskler med at slappe af. Når saltet ikke længere kan holde varme, skal det tilsættes til badvand for at blødgøre vandet eller bruge det som en kropscrub.

Del:
Kommentarer