Sådan laver du en saltopløsning

Sådan laver du en saltopløsning

Saltvandsløsning kan bruges til at rengøre kontaktlinser, rydde ud i din nasale passage eller endda rense et sår. Dette er en bekvem væske at have rundt. Saltvandsløsning er let at lave, for ikke at nævne billigt. Læs videre for at lære at lave en saltopløsning.

Hæld de otte ounce destilleret vand i puljen. Placer det på ovnen og sæt det til medium varme. Lad det sidde på varmen, indtil den næsten når kogepunktet. Når du ser bobler fra bunden, kan du tage den af ​​varmen.

Tilsæt salt og bagepulver og rør indtil det er helt opløst. Det bør kun tage et øjeblik at fuldføre. Slutproduktet vil have en overskyet farve.

Tag tragten og hæld saltopløsningen langsomt op i opbevaringsbeholderen. Lad opløsningen afkøle til stuetemperatur, inden den tages i brug. Det er bedst, når det bruges inden for seks måneder efter at have gjort det. Opbevares ved stuetemperatur.

Advarsler

Hvis du bruger dette som linserens rengøringsmiddel, er det vigtigt at sikre, at alt er helt sterilt. Et ikke-sterilt produkt kan forårsage blindhed.

Del:
Kommentarer