Sådan laver du en næsebremse

Sådan laver du en næsebremse

En næsebremse er en enhed, der omdirigerer drivgasser fra en pistolens næse. En næsebremse undertrykker recoil af en pistol samt opadgående bevægelse af pistolens tønde, når den fyres. Næsebremser er særligt nyttige til automatiske og halvautomatiske våben, hvor hurtig skud kan føre til uforudsigelige bevægelser i pistolens tønde. Næsebremser bruges også i vid udstrækning i tidsbegrænsede konkurrenceregistreringshændelser, og de findes ofte på jagtgeværer. Denne artikel vil give dig trinvise instruktioner til fremstilling af en næsebremse.

Opbygning af en næsebremse

Mål diameteren på din pistolens tønde. Sørg for at måle afstanden fra ydervæg til ydervæg (ikke kun diameteren af ​​tøndeåbningen). Denne måling bestemmer den passende størrelse af næsebremsen.

Køb et 6-tommers cylindrisk stålrør fra et industriforsyningsfirma eller en hardware butik. Røret skal have den samme diameter (fra ydervæg til ydervæg) som din pistolens tønde. Rørets vægge skal være ca. 1 tommer tykke.

Brug en metalboring maskine til at forstørre radius af en del af det cylindriske stålrør. Indsæt metalrøret i den kedelige maskine, og tynd rørets ydre vægge til ½ tommer. Gør dette for de første 3 inches af det cylindriske stålrør.

Brug metalboringen til at aftage 4-tommers stålrør. Flyt stålrøret frem og tilbage langs den kedelige maskine for at skabe en glat taper. Denne aftagning vil centrere næsebremsen på tønderen og forhindre, at næsebremsen glider af.

Såg 6 lineære snit i toppen og bunden af ​​næsebremsen. Afskæringerne skal være ca. 1/3 af en tomme tykt og 1/3 af en tomme fra hinanden. Sørg for, at udskæringerne går helt igennem og skab lange huller i toppen og bunden af ​​næsebremsen.

Bor et ¼ tommer hul i bunden af ​​den koniske ende af næsebremsen. Dette hul giver dig mulighed for at fastgøre næsebremsen til pistolens tønde med en fladskrue. Bor et ¼ tommer hul i bunden af ​​den koniske ende af næsebremsen. Dette hul giver dig mulighed for at fastgøre næsebremsen til pistolens tønde med en skrue.

Del:
Kommentarer