Sådan laver du en modtagelsestæller mød kode

Sådan laver du en modtagelsestæller mød kode

Der er to typer receptionist arbejdsstationer, der kræver forskellige rumlige krav. Kontorhøjde og skrivebordshøjde bestemmes som følge af, hvordan arbejdsstationshøjden påvirker den besøgende, der nærmer sig den.

Tællerhøjdeindstillingen er ideel til basale transaktioner, men det vil vise sig vanskeligt, når man forsøger at designe en amerikanere med handicap. Tilgængelig modtagelse for at opfylde koder, da det ville kræve et ekstra, lavere rum, der kunne synes at være en eftertanke. Skrivebordets højde-reception bliver derefter den mest funktionelle modtagelsestæller, når der er plads til handicappede kunder på grund af muligheden for et problemfrit integreret design. Indledningsvis er den besøgende side af receptionen tælleren den vigtigste, fordi det er her, den besøgende nærmer sig og kræver størst tilgængelighed for at kunne gennemføre en transaktion korrekt. At give ideel funktionalitet kræver opmærksomhed på fem vigtige dimensionelle fornødenheder.

Tællerhøjdimensionen måles fra overfladen af ​​det færdige gulv til toppen af ​​receptionen og må ikke være højere end 36 tommer, hvilket efterlader det inden for rækkevidde for den besøgende. Desuden skal en del af tælleren være mindst 36 tommer lang for at tillade nem bevægelse under transaktionen.

På samme måde som køkkenskabe og møbelværk kræver alle indbyggede rum, hvad der kaldes et tåspark. Dette 8 tommer rum, målt lodret, fra det færdige gulv, vil give et kabinet til fødder og kørestolstole, der gør det muligt for den besøgende at komme tættere på receptionen. Ud over den lodrette 8-tommer måling er tåsparket skåret ind i receptionen med 4 tommer vandret.

En typisk receptionskonfiguration kræver altid en stående zone for den person, der aktivt deltager i en transaktion ved tælleren, samt en cirkulationszone bag for dem, der ønsker at gå forbi. Denne afgørende måling bliver vigtigere, når ADA-tilgængelighed er involveret. En kørestol drejningsdiameter er 60 tommer som en standard, men den bryder ned i mindst en 24 tommers stående zone og en mindst 30 tommers cirkulationszone. Derfor er en 54- til 60-tommers kombineret stående og cirkulationszone ideel.

Skrivehøjden skal måles fra det færdige gulv til undersiden af ​​skrivebordet. Skrivehøjde er en direkte sammenhæng med den samlede tællerhøjde og skal derfor være sammenlignelig. Over bordpladen skal være en måling på 10 til 12 inches for at nå transaktionstælleroverhænget. Dette giver et privat krog under overhænget for eventuelle monetære transaktioner eller håndtering af fortroligt papirarbejde.

Ved at holde alle dimensionelle forhold inden for proportioner, skal receptionistens sædehøjde også tages i betragtning. Måling fra det færdige gulv til undersiden af ​​den ergonomiske stol, den ønskede dimension bør ikke være mere end 15 til 18 tommer, hvilket vil give ideelle synslinjer til den besøgende, der nærmer sig tælleren.

Notorisk er receptionen kendt for at give mulighed for måde at finde, kundepleje, kommunikation og reklame for et organisations ønskede corporate image. ADA-kompatibel er ikke en almindelig erklæring, når man forestiller de fleste modtagelsesbænke og er ikke kun et afgørende element, men en almindelig overset. Ønsket at se attraktivt er receptionen de første og sidste transaktionsområder mellem besøgende og selskab, men det primære mål skal også fungere korrekt. Hold disse fem målinger i tankerne, når du designer en modtagelse station, og produktet vil være en tilfredsstillende oplevelse for alle kunder, der passerer døren.

Del:
Kommentarer