Sådan laver du en maskothoved

Sådan laver du en maskothoved

Mascots siges at bringe held og lykke til hvad de repræsenterer. Det ville forklare, hvorfor så mange sportshold, skoler og virksomheder bruger dem til at skabe spænding og underholdning til forskellige arrangementer. Selvom der er virksomheder, der gør maskotter professionelt, kan de være et dyrt alternativ til at lave dine egne. Sæt dit kreative sind til arbejde og skab selv et unikt maskothoved.

Skitse det design, du vil oprette for maskothovedet. Det er vigtigt at have et billede af, hvad du vil gøre, så du kan henvise tilbage til retning.

Brug værktøjskniven til at skære et stort hul i midten af ​​skummet for at skabe en hovedåbning. En måde at måle dette på er at bruge en fodboldhjelm som vejledning.

Skær skummet lodret hver 3. tommer. Dette vil hjælpe med at placere den batteridrevne ventilator. Sørg ikke for at adskille sektionerne - hold dem så meget som muligt sammen.

Pin hvert afsnit til det næste, så det opretholder strukturen. Dette vil ikke være en permanent obligation, men vil hjælpe med at forme hovedet.

Form hovedet med hjælpeskiven og brug skissen som vejledning. Når formen er færdig, lav to øjenhuller og skåret området ud for munden.

Fjern tappene, der holder skummet sammen. Skær et lille stykke ud af toppen af ​​hovedet, men skær ikke gennem skummet. Sæt den batteridrevne ventilator ind i toppen af ​​hovedet og fastgør den med velcro. Dette vil holde personen inde i masken kølig.

Sprøjt skumstykkerne en efter en med klæbende lim for at binde den sammen permanent. Vær forsigtig med placeringen af ​​hvert stykke, så det er korrekt. Når alle stykker er limet sammen, sprøjt hele hovedet for at forsegle helt.

Skær stoffet til den ønskede mængde for at dække hovedet. Brug klæbemiddellimmen til at spule hele hovedet igen og forme stoffet omkring det. Tryk hårdt ned for at give stoffet et rent udseende. Tag stoffet under og ind i indersiden af ​​hovedet. Fastgør kanterne af stoffet til skummet ved at sy omkring de indvendige kanter. Udskær øjnene, munden og udluftningsområdet.

Mål og skær den tynde vindueskærm til at passe over hvert øjenområde. Stretch og pin det for at skabe et problemfrit look. Brug den kraftige tråd, sy skærmen over øjenområdet. Følg de samme retninger med mundområdet.

Del:
Kommentarer