Sådan laver du en lygteholder til en båd

Sådan laver du en lygteholder til en båd

En lygteholder vil forbedre din nattelivsoplevelse ved at levere håndfrit lys, hvor du har brug for det, uanset om det er på dæk til en fest eller cookout, til at rigge dit fiskegrej eller bare rydde op. En god lanterneholder kan også fastgøres til skinnen eller gunwale, så du kan finde ting, der er faldet ud af tacklebokse eller for at give et blødt, mindre skarpt lys til sejlere.

På en båd med frittstående lodret armatur, som en rækværk på en pontonbåd, skal du fastgøre 1.25 "x 40" PVC-rør til stanchion ved at åbne slangeklemmerne en ad gangen og sætte slangeklemmerne rundt om begge stanchion og PVC-rør, og spænd kun slangeklemmerne, indtil PVC-røret holder fast på ét sted. PVC-røret skal være inde i håndskinnerne.

Rengør enderne af begge stykker af 1 "PVC og PVC-albuerne med PVC-rengøringsmiddelet for at sikre en god limforbindelse.

Lim den ene ende af 1 "x 24" PVC-rør og den ene ende af 1 "x 36" i en PVC-albue for at danne en "L" -form, som vist. Lim den anden armbue på den anden ende af 1 "x 36" PVC-røret, som vist.

Sænk slutningen af ​​1 "x 24" PVC-rør ind i 1,25 "PVC-røret, som er fastgjort til stanchion, som vist.

Hæng lanternen på krogen dannet af PVC-albuen i slutningen af ​​36 "PVC-rør.

Del:
Kommentarer