Sådan laver du en log-roll

Sådan laver du en log-roll

Der er to slags log-ruller, der tjener forskellige formål. Den første log-roll er en øvelse, som de fleste af os lærte at gøre som et barn. En anden form for log-roll er en metode til at komme sikkert ud af sengen. Denne metode bruges ofte til personer med kirurgi, vedvarende skade eller mobilitetsproblemer, der gør det svært at komme ud af sengen.

Log-roll øvelse

Udfør log-rollen i et åbent område på en mått, tæppe, ren glat overflade eller på græs.

Begynd at gøre log-roll øvelsen i en vandret position ligger på din ryg.

Stræk armene lige opad over hovedet.

Stram knæene, hold dine ben lige og pege dine tæer, mens foden skråner nedad.

Bestem hvilken retning du vil flytte for at gøre din log-roll. Rul din krop langsomt til venstre eller højre og rul helt over.

Styr din bevægelse, så du ikke kolliderer i nogen eller noget.

Log-Roll Bed-Assist

Læg fladt på ryggen for at gøre log-rollen og brug dine arme og ben til at løfte dine hofter. Træk dine fødder op mod dine hofter med knæene bøjet og scoot din krop til enten venstre eller højre side af sengen.

Drej den øverste del af din krop på din side og næsten på din mave. Sørg for at du ikke er for tæt på kanten af ​​sengen, før du ruller på din side, så du ikke ruller væk fra sengen.

Prop din øverste skulder, så den ikke falder frem ved at lægge armens vægt på din åbne flad hånd, der presser på madrassen. Din arm er på tværs af dine ribben.

Sænk knæ og hofter, så du ruller på en hofte og benets side. Du er nu på din side på kanten af ​​sengen, og log-rulle processen er færdig.

Dingle begge benene over siden af ​​sengen og brug dine arme og hænder til at skubbe dig op i en siddeposition.

Stå op forsigtigt og få din balance, før du begynder at gå.

Del:
Kommentarer