Sådan laver du en kold pressemaskine

Sådan laver du en kold pressemaskine

Koldpressemaskiner producerer sunde frugtsaft og olier, der stadig bevarer mange af deres naturlige næringsstoffer. Ved at trykke på metoder, der bruger varme til at øge udbyttet, ødelægges mange af de naturlige næringsstoffer i processen. En hjemmelavet presse er let at konstruere og giver dig mulighed for at lave dine egne juice og olier fra dit produkt. Mens du kan varme pressen for at øge udbyttet, kan du også trykke frugt eller frø uden at tilføje varme og modtage et sundere produkt. Den hjemmelavede press kræver, at du fjerner den ydre skal af frø eller de indre frø, hvis du trykker på frugt. Trin for trin detaljer i pressekonstruktionen følger, og når du tilføjer en hydraulisk stik til konstruktionen, danner den en koldpressemaskine.

Konstruer trykrammen

Skær to 24 1/2 tommer lange sider fra 1 3/4 inch OD X 1 3/8 tommer ID metalrør.

Skær et enkelt 6 1/2 tommer langt stykke rør fra samme lagre. Dette danner pressens centerrør.

Skær det øverste tværstykke fra et stykke 3/4 tommer tykt stålplade. Gør dimensionerne 2 3/4 inches med 5 1/2 inches.

Skær de to bundstykker fra 1 3/4 tommer med 1 3/4 tommer vinkeljern. Gør dem 8 tommer lange.

Mål 1/2 tommer ind fra yderkanten af ​​bundstykkerne og bor et hul på 9/32 tommer i hver ende ved hjælp af boretrykket.

Svejs topstykket mellem de to stykker stålrør i den ene ende. Svejs de to bundstykker til den anden ende af rørene med vinklerne vendt udad. Svejs centerrøret jævnt fordelt mellem de to rør i basisenheden.

Slib alle kanter glat og efterlader ingen burrs i stålet. Rund kanten af ​​bunden med kværnen og ruv alle de andre overflader.

Mal folierammen med sprøjtemaling. Lad det tørre og sprøjte det med en klar lakbelægning.

Monter rammen på et bord eller bord. Bor fire huller i bunden med en 5/16 tommer bit og monter rammen med 1 / 4-28 bolte. Brug låseskiver og møtrikker til at fastgøre det til bordet eller bordet.

Konstruktion af cylinderen

Skær et 5 3/8 tommer stykke 3 1/2 inch OD X 3 1/4 inch ID stålrør.

Ansigt fra begge ender i drejebænken, så de er firkantede.

Skær et cirkulært 3 1/2 tommer stykke stålplade.

Svejs stykket stålplade til den ene ende af stålrørets 5 3/8 tommer.

Bor en række huller rundt om røret. Brug 3/32 tommer huller indstillet på 1/2 tommer centre. Brug en større borekrone og en metalfil for at fjerne alle burrs inde og ude.

Konstruer stempelet

Dann en 3 3/8 tommer cirkel ud af 1/4 tommer stålplade.

Skær et 1 1/8 tommer stykke rør fra 1 3/8 tommer OD X 1 1/8 tommer ID lager slange.

Placer i drejebænken og vend begge sider ud.

Svejs røret til midten af ​​det cirkulære stykke plade. Placer svejsningerne kun på indersiden af ​​røret.

Monter stempelet i drejebænken og skær den ydre diameter ned, indtil den bare passer ind i cylinderen. Stemplets endelige OD er ​​ca. 3 15/64 tommer. Brug en fil til at fjerne eventuelle skarpe kanter og burrs.

Konstruer samlerringen

Markér en linje 1 1/2 tommer over bunden af ​​en 1 gallon plastflaske. Skær toppen af ​​flasken af ​​med den markerede linje.

Skær et 1/8 inch X 1 inch slot i kanten af ​​bunden af ​​flasken. Dette vil gøre det muligt for presset olie eller saft at løbe ind i en holdeboks eller en flaske.

Lav et 1 3/4 tommer hul i midten af ​​bunden af ​​flasken. Placer bunden af ​​flasken over midten af ​​stativet og skub det ned til bunden. For at samle pressen skal du lægge frugt eller frø ind i cylinderen og dække med stempelet. Monter det hydrauliske stik over cylinderen og udvid stikket, indtil det møder overkanten. Når du aktiverer stikket, øges trykket på frugten eller frøene, og saften eller olie hælder ud i modtageren under stempelet.

Del:
Kommentarer