Sådan laver du en infrarød hjemme sauna

Sådan laver du en infrarød hjemme sauna

Sundhedsfordelene ved en tør sauna, som afslapning og afgiftning af din krop, synes at være maksimeret, når du kan bruge en infrarød sauna til dyb væv opvarmning. Opbygning af din egen infrarøde sauna er ikke et kompliceret projekt og kan koste meget mindre end at købe et sauna kit eller en præfabrikeret infrarød sauna.

Bestem din sauna og hvorvidt den vil være fritstående eller indbygget i en eksisterende mur. Skønt infrarøde saunaer bruger tørvarme, skal du ventilere saunaen korrekt.

Byg en ramme til saunaen ved hjælp af 2-by-4s. Først skal du lave en gulvramme og vedhæfte standard 5 tommer gulvplanker for at dække gulvet. Behandl gulvet kun med træforsegling for at gøre det brandsikkert.

Spik oprejst 2-ved-4s hver 16 tommer langs gulvrammen for at bruge til at fastgøre væggene senere. Begynd på gulvet, søm de præskårne tunge-in-groove planker til vægrammerne, så de passer fra det ene hjørne af væggen til den anden. Vink neglene ind fra toppen for at skjule dem inden for træet og undgå eventuelle metaloverflader i saunaen.

Forlad et rum til at ramme døren, når du bygger væggene. Kontroller regelmæssigt for at sikre, at træet forbliver på niveau. Efter at have færdiggjort alle væggene skal du vedhæfte cedertyper til den stående ramme for at omslutte loftet.

Hæng døren tæt i dørkarmen. Installer døren, så den svinger ud fra saunaen. Monter en bænk mellem væggene for at færdiggøre interiøret.

Sørg for, at stikkontakterne understøtter saunaens strømbehov. For en lille, en-person sauna skal du understøtte 120 volt. En større sauna kræver 240 volt. Installer den infrarøde emitter på væggen under saunabænken ved at montere den på en væg i saunaen i et hjørne.

Placer emitterens ledninger gennem reflektorhullerne. Klip emitteren til reflektoren og skru ledningerne til klemblokken. Lej en autoriseret elektriker til at færdiggøre eller opdatere de ledninger, du har brug for både den infrarøde emitter og et indvendigt lys, hvis du installerer en.

Tips

Du behøver ikke at isolere en infrarød sauna mellem rammen og indvendige vægge, men hvis du gør det, kan det øge energieffektiviteten i din sauna.

Advarsler

Test saunaen før den første gangs anvendelse ved opvarmning den i 30 til 45 minutter. Lad det køle af for at sikre, at emitteren er tilsluttet korrekt og for at træet kan trække vejret.

Del:
Kommentarer