Sådan laver du en indvendig battingbur

Sådan laver du en indvendig battingbur

En batting bur er en allestedsnærværende del af enhver baseball eller softball træning facilitet. Det gør det muligt for en spiller at arbejde på at svinge flagermuset mange gange uden besværet med at jagte bolden ned hver gang det rammes. På grund af dårligt vejr kan mange mennesker imidlertid ikke bruge et udendørs battingbur året rundt. Mens de fleste udendørs battingburer har en længde på mellem 40 og 70, kan der laves en indendørs battingbur i enhver kælder eller garage med en plads på ca. 10 fod bred og tre til fem meter dyb.

Mål det rum, du skal arbejde med, herunder højden af ​​dit loft. Ideelt set har det rum, du arbejder med, et betongulv. Hvis det ikke er tilfældet, fungerer en overflade på eller lign. Også strakt polypropylen.

Skitsere placeringen af ​​dine to hovedindlæg, som skal være ni meter fra hinanden. Ved hjælp af cementblandingen fastgøres de to stolper på disse steder enten ind i eller på gulvet.

Fastgør nylonens net til de to indlæg. Undgå at strække nettet for tæt. Det skal have nogle, så ballerne ikke vil komme tilbage, når de kommer i nettet. Hvis de to stolper løber fra gulvet til loftet, fastgør nettet til loftet mellem de to indlæg. Hvis du ikke har noget loft at arbejde med, snor snor mellem de to indlæg og fastgør nettet til dette.

Kør PVC-rørene gennem nettet, så røret sidder lige imellem de to stolper, der er hævet vandret. Støt denne rørledning ved at fastgøre et reb i begge ender og køre disse tove til et sted på loftet ca. fire meter bag de to stolper. Dette skulle medføre, at PVC-rørene sidder omkring to til tre meter bag rammebærets hovedramme, idet man fastlægger burets form. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du justere placeringen af ​​tovets forbindelse til loftet.

Fastgør de tre 2-til-4s på gulvet med skruer, så de sidder helt oven på nettet. Brædderne skal placeres i overensstemmelse med den naturlige form af buret. Sørg for at forlade mindst en fod af slæk for nettet for at sikre, at kuglerne ikke genopstår, når de slår ind i nettet.

Del:
Kommentarer