SĂĄdan laver du en hjemmelavet skydning

SĂĄdan laver du en hjemmelavet skydning

En skydning hvile er et nødvendigt udstyr, hvis du skal skyde et rifle fra en bænk. En skydning hvile giver stabilitet til et rifle og hjælper skyderen med at skyde mere præcise skud. Shooting hviler kommer i forskellige former og størrelser, lige fra simple hjemmelavede sandtasker til kommercielle modeller, der er meget justerbare og kan koste hundredvis af dollars. Medmindre du skyder i præcisionskampkonkurrencer, vil en hjemmelavet skydning hvile give dig støtte ved optagelse på en bænk for mindre end $ 10.

Skær bunden af ​​et bukseben. Sy den ene ende af bukserne på benet for at lave en taske.

Fyld posen med ris. Posen skal være den rigtige højde for at hvile riflens tønde på, når den skyder fra en bænk. Du kan placere posen vandret eller lodret afhængigt af den højde og bredde, du vil have til din skydningsophold.

Sy den anden ende af sandtasken sammen med symaskinen. Brug et saks til at afskære det overskydende stof fra enden af ​​buksebenet.

Gentag ovenstående trin for at lave en anden sandsække til ryggen af ​​riflet. Sørg for, at det er den korrekte højde for randen af ​​riflen, hvile på tønderen på den første sandsække.

Del:
Kommentarer