SĂĄdan laver du en Golf Tournament Flier

SĂĄdan laver du en Golf Tournament Flier

Golf turneringer kræver kampagne for at sikre deltagere, frivillige og sponsorer. Fliers kan være en fantastisk måde at tiltrække opmærksomhed på, om de er opført i fremtrædende områder eller udleveret på pro shop desk. Sørg for, at de indeholder nøgleoplysninger og design, der gør opmærksom, for at maksimere deres indflydelse på hver målgruppe.

Nøgleinformation

Sørg for at golfflieren detaljerer det grundlæggende. Det skal indeholde placeringen; dato og klokkeslæt turneringsformatet; og indgangsgebyr for en person, og for en foursome. Hvis arrangementet indeholder yderligere aktiviteter, som f.eks. En præ-turnerings morgenmad eller en frokostrunde efter frokost og tildelingen, skal du sørge for, at informationen er inkluderet. Lister også på eventuelle ekstraudstyr, der er tilføjet til konkurrencen, som en længste kørselskonkurrence eller et præmietilbud til et hul-i-en. Alt, der gør turneringen lyd som en sjov måde at tilbringe dagen, bør være her.

Andre muligheder

En stor del af turneringens fundraising evner kommer fra sponsorater og donationer, især når turneringen efterfølges af en tomgang eller lydløs auktion, hvor sådanne varer går til den højeste byder. Du vil også oprette en flier rettet mod det pågældende publikum. Bekendtgør, at disse muligheder for at hjælpe er tilgængelige, og medtage et telefonnummer, som interesserede parter kan kontakte. Liste sponsorering muligheder efter niveau og hvad disse sponsorater får donoren. Denne flier vil være mere tekst-tung og bør udformes med den antagelse, at interesserede parter vil tage det med dem og vil henvise til det, når de træffer foranstaltninger senere.

Design Strategier

Design din golfflier for at tjene sit formål og blive bemærket. For en skærmflier, som en, der skal placeres under glas på golfbanen, er det vigtigt at fange øjet. Skarpe farver pop mere end en simpel sort / hvid tekst liste over funktioner. Vær ikke bange for at blive kreative med dine billeder. En turnering designet til at drage fordel af sårede nødhjælpsarbejdere kan f.eks. Opleve, at et billede af en brandmand i fuld ensartet teeing ud i solnedgangen er svært for tilskuere at ignorere - eller modstå. Andre flyvere, som dem, der kræver sponsorer eller giver mere detaljerede oplysninger og tidsplaner til potentielle deltagere, kan være mere informative. Disse kan udskrives på begge sider og er designet til at blive foldet i tredjedele, så golfspillere kan nemt sætte dem i en lomme eller en golfpose.

Oprettelse af flieren

Du kan outsource flier til oprettelse andetsteds eller producere det selv i Microsoft Word, Photoshop eller lignende programmer. Talrige skabeloner er tilgængelige gratis eller til en lille omkostning online. At skabe det selv sparer penge, men det hjælper med at samle frivillige, der er villige til at dele deres tid og talenter til at producere det. Ud over at komme i gang med et design, skal du bruge nogen til at levere kopien og indsende den for at korrekturlæse og for at kontrollere de faktiske oplysninger.

Produktion

Medmindre du har en højkvalitetsprinter, og papiret passer til hinanden, vil du sikkert have flieren trykt professionelt. Omkostningerne pr. Stk. Falder efterhånden som din ønskede mængde øges. Hvis du ved, hvor mange du bliver nødt til at promovere begivenheden, bestiller du alle kopier på én gang i modsætning til at lave flere mindre ordrer, mens du løber ud. Vælg papir, der opfylder dine salgs- og distributionsbehov. Glanspapir hjælper med at fange øjet og giver farverne mulighed for at skille sig ud, så det er ideelt til at blive placeret i skærme.

Visning og distribution

Den bedst designede flier vil ikke blive bemærket, hvis den ikke vises korrekt. Hold styr på, hvor posterede flyvere er og erstat dem, hvis farven falder. Distribuer flyvere i golfbanerum, læg dem i postkasser i området og læg dem i golfudstyrsbutikker, og hvor som helst golfspillere kan forventes at samles. Sørg for, at fliers beregnet til folk at tage hjem gør det klart, hvilke indgangsfrister der er, og hvordan man tilmelder sig, så det vil ikke være forvirrende for alle, der ønsker at komme ind, når han kommer hjem.

Del:
Kommentarer