Sådan laver du en golf hoveddæksel med et fyldt dyr

Sådan laver du en golf hoveddæksel med et fyldt dyr

Golfklubbens hovedbetræk er utilitaristiske - de beskytter golfklubbernes hoved mod at blive beskadiget ved at ramme hinanden, mens de transporteres i din golfbag. De beskytter også hovederne fra elementerne. Da golfklubber er en betydelig finansiel investering, giver det mening at beskytte denne investering. Golfklubshovedet dækker også noget om dig til andre golfspillere.

Trin 1

Vælg et fyldt dyr, der passer til størrelsen af ​​hovedet på din golfklub. Du skal bruge forskellige størrelser til dine skove og jern. Kig efter et udstoppet dyr med en søm på bunden, normalt hvor et mærke er fastgjort.

Trin 2

Brug en søm ripper til at åbne sømmen. Alternativt klippe et hul i bunden af ​​det udstoppede dyr. Åbningen skal være stor nok til at rumme lederen af ​​din golfklub.

Trin 3

Nå ind i åbningen og træk udpakningen ud. Nogle fyldte dyr kan have to fyldninger i hovedet og i kroppen. Afhængigt af størrelsen på dyret og dit golfklubshoved må du måske fjerne begge dele.

Trin 4

Hæng rundt om åbningen med din nål og tråd, ved hjælp af en lige sting. Hjulet forhindrer golfklubbens hoveddæksel i at falde, når du trækker det til og fra.

Del:
Kommentarer