Sådan laver du en fodboldtrøje

Sådan laver du en fodboldtrøje

Når du kan spare op til $ 100 at lave din egen fodboldtrøje, er der en god følelse af selvbetjening på et godt udført arbejde. Og med den rigtige planlægning er projektet ikke så svært at gennemføre.

Find designet. Besøg websteder som Mitchell & Ness og Chris Creamer's SportsLogos.net (se Ressourcer). Udskriv et billede af designet til at guide dig igennem processen med at skabe trøjen.

Lav papirstifter af tal og bogstaver, du ønsker at lægge på jerseyen og placere dem oven på den blanke skjorte for at sikre, at alt passer, før du får udskæringer.

Klip ud fire sæt tal i tre forskellige størrelser, fra teamfarvet stof og det hvidfarvede stof. Der skulle være to små sæt tal, ca. 6 tommer høj, til venstre og højre ærmer eller skulder i trøjen; et mellemstort sæt af tal, ca. 10 centimeter højt, til forreste jersey; og et stort sæt tal, ca. 16 tommer højt, til bagsiden af ​​trøjen. De lagfarvede tal skal være ca. 2 cm større end de hvide tal på alle sider, så det ser ud til, at der er en kant omkring nummeret, når de er sat sammen.

Placer det hvide nummer over teamets farvetall for alle fire sæt tal og sy de to farver sammen for hvert nummer ved hjælp af små 1 cm sting.

Påfør strygejernet på hvert nummer. Den iron-on, som er tilgængelig i de fleste stof- eller hobbybutikker, har et klæbemiddel på den ene side for at holde sig til bagsiden af ​​genstande. Den udsatte side er et klæbrigt stof, der gør objektet til at holde på tøj, når det opvarmes. Efter at have klæbet stangen på ryggen til tallene, trim ryggen med en X-acto kniv for at rydde op om kanterne omkring nummeret.

Placer alle numre på trøjen for igen at sikre, at alt passer.

Stryg alle tal på jerseyen.

For at tilføje striber til trøjen, skær strimler af stof eller brug tykt bånd og sy striberne på ærmerne, hvis trøjen har dem.

For at tilføje et efternavn til bagsiden, følg de samme trin som tallene, skar i to farver for hvert brev, med teamfarven lidt større end den hvide.

Tilføj et logo på ærmet. Du kan enten købe en lille patch eller lave dine egne ved hjælp af forskellige farver af filt og genskabe logoet uden at skære forskellige stykker af stykker og sy dem sammen, før de stryges på jerseyen.

Del:
Kommentarer