Sådan laver du en fodboldhjelm ud af en papkasse

Sådan laver du en fodboldhjelm ud af en papkasse

Sports fans finder en række unikke måder at vise støtte til deres yndlingshold. Uanset om det vinker en gigantisk skumfingre eller gør en stor fodboldhjelm fra en papkasse, ønsker fanatikerne, at alle skal vide, hvilket hold de jubler for. Kartonhjelme er enkle design, der er nemme at lave. Du kan endda bruge hjelmen som en del af din Halloween eller fest kostume.

Trin 1

Brug spraymaling til at male papkassen med de lagfarver, du ønsker at repræsentere. For eksempel, hvis denne hjelm skal være en replika af Dallas Cowboys uniformerne, male karton sølv for at matche baggrundsfarven på Cowboys hjelm.

Trin 2

Brug skarpheden til at tegne holdets logo på siderne af hjelmen. Brug stencils til at hjælpe dig med at spore tegningen i stedet for at forsøge at gøre logoet fra hukommelsen. Udfyld logoet med den farve du ønsker.

Trin 3

Brug saksen til at skære en åbning i den smalle side af kassen. Placer kassen på dit hoved for at sikre, at åbningen er bred nok til at se igennem. Hvis den ikke bruger saksene til at skære væk mere af kassen for en bredere åbning.

Trin 4

Skær en anden åbning under øjnene for at repræsentere bunden af ​​frontpladen på hjelmen. Du vil kunne tale gennem denne åbning nederst på hjelmen.

Trin 5

Placer hjelmen på hovedet for at prøve, hvordan det føles. Afhængig af hjelmens størrelse må du muligvis bruge dine hænder til at holde den på plads, mens du flytter.

Del:
Kommentarer