SĂĄdan laver du en farvevagt flagstang

SĂĄdan laver du en farvevagt flagstang

Hvad farvelagsflaggene går, jo større jo bedre - og store flag har brug for den rigtige størrelse flagpole. Flag har stor indflydelse på dit show, og den rigtige pol er afgørende. Polakker kommer i forskellige længder og farver, og et par tips kan hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning. Læs videre for at lære at lave en farvevagt flagstang.

Vælg en størrelse til din flagpole. Længere poler kan håndtere større flag, men mindre poler kan være bedre for begyndere. Den gennemsnitlige længde på poler, der bruges i gymnasiet, er 6 fod og avancerede grupper bruger typisk poler, der er 7 fod lange, eller poler så længe som 10 fod for store størrelser.

Vælg en type og farve på flagpolen. De er lavet med forskellige materialer, herunder aluminium, PVC-rør og glasfiber. Typiske farver er guld, sølv, sort, hvid eller klar, eller du kan ændre farve på din stang med elektrisk tape eller kontaktpapir. Find et udvalg af poler og tilbehør på websteder som Dance Cheer. Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link.

Bestem mellem plast og gummi tips. Polakker leveres med plastikspidser, som kan hjælpe med at forhindre sejl, men nogle finder gummi lettere at arbejde med i en rutine. Virksomheder vil ofte inkludere gummi tips ud over plast til en nominel ekstra gebyr.

Køb nok poler til din farvevagt. Hver elev får normalt en praksis flag og flere vise flag. Flag er fastgjort med velcro eller tapet til poler.

Væg din stang med bolte, skruer eller tape. Ekstra vægt gør det lettere at styre flaggstænger. Du kan købe vægte til poler eller du kan bruge bolte købt hos en hardware butik. Hvis du bruger bolte eller skruer, skal du sørge for at pakke dem ind i duct tape først, så de ikke vil rattle rundt. Stangen skal vægtes lidt tungere på toppen end på bunden.

Vælg dine flag. Køb eller design et flag, der afspejler temaet for dit show. Find tips til flagdesign på websteder som Color Guard Central og True Colors. Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link.

Del:
Kommentarer