Sådan laver du en cowboy lasso

Sådan laver du en cowboy lasso

Den rigtige terminologi for en "lasso" er et lariat og kommer fra en tid, hvor de amerikanske cowboys lærte at bruge "La Riata" fra de mexicanske cowboys, men lader lære at lave en cowboy lasso eller lariat.

Sådan laver du en cowboy lasso

Skær det rå skind i tynde strimler, jo længere jo bedre og mere holdbar din lasso bliver. Det rå skind skal være halvfarvet og håret er endnu ikke fjernet.

Sæt strimlerne i vand og stræk dem derefter over en blok. Slip enderne tæt sammen, så de ikke foldes tilbage, og de holder deres strakte form

Lad strimlerne tørre. Efter at de har tørret sådan i nogle dage, bliver strimlerne flettet ind i et reb. Da de flettes, trækkes hver strimmel så tæt som muligt. Som en strimmel tilføjes en anden i fletningen, indtil den når fyrre eller halvtreds fødder

Begrave rebet. Når du har afsluttet fletningen eller lassoen, skal du begrave den i to uger, indtil rebet er blødgjort.

Stræk igen. Når du trækker lariat ud af jorden, strækker du det over en blok igen og bruger noget tungt til at vægte det ned. Hvis du er en nybegynder cowboy og en rigtig ung (en ung dreng eller pige), så kan du starte med at bruge et tungt nylon reb og tage en lille jernring. Ringene som dem, der anvendes på sejl.

Ryd den ene ende af rebet og træk det gennem ringen og kød med enderne med rebet igen bundet kanterne på plads med stærkt garn. Tag derefter garnet og binde også den anden ende af rebet for at holde det væk fra unraveling.

Træk enden af ​​rebet uden ringen gennem ringen for at binde din Honda knude.

Del:
Kommentarer