SĂĄdan laver du en citronsaft Candida Cleanse

SĂĄdan laver du en citronsaft Candida Cleanse

Candida er en mikroskopisk gær, der findes i de fleste menneskers mund og tarmkanaler. I en person med et sundt immunsystem holdes Candida-niveauerne under kontrol. Men når den normale balance er forstyrret, kan det føre til overbelastning i Candida i kroppen. Hos kvinder betyder dette ofte en gærinfektion i vagina. Hos både mænd og kvinder kan det også føre til en infektion i tarmene, der betegnes som en "lækker tarm". En citronsaft Candida cleanse er en simpel rens, der genopretter de naturlige niveauer af Candida i kroppen.

Skær den friske citron i halvdelen og presse ud omkring to spiseskefulde citronsaft. Sæt til side.

Kog to kopper vand og hæld i de to spiseskefulde citronsaft. Bland i en pinch cayenne peber og den ægte ahornsirup. Sørg for at bruge ægte ahornsirup i stedet for en sirup, der indeholder majssirup, som yderligere kan forværre en Candida-infektion. Du kan købe ægte ahornsirup fra din lokale økologiske fødevarebutik.

Drik blandingen, mens den er varm, eller lad den køle af. Hæld den kolde blanding i en tom vandflaske.

Drik citronsaftblandingen konsekvent hele dagen --- mellem to og otte 8 ounce briller om dagen. Blandingen er designet til at rense din krop af toksiner, mens du dræber overbelastningen af ​​Candida i dit system og genopretter balancen til din fordøjelseskanalen.

Fortsæt med at drikke denne tonic konsekvent i de næste to uger for at sikre optimale resultater og et fuldt udrenset system. Du kan fortsætte med at spise og drikke andre fødevarer, men det anbefales at undgå fødevarer med for mange konserveringsmidler og kunstige smagsstoffer, såsom slik og sodavand.

Tips

Dobbel eller tredobbelt ingredienserne for at skabe mere af blandingen for at vare flere uger.

Advarsler

Brug ikke flaske citronsaft, da det indeholder konserveringsmidler, der vil tilføje mere skadelige kemikalier til dit allerede skrøbelige system. Klem altid frisk citronsaft fra en organisk citron.

Del:
Kommentarer