Sådan laver du en Bokken Skede

Sådan laver du en Bokken Skede

Udøvere af kendo og kenjutsu er bekendt med brugen af ​​træbokken-sverd til at perfektere de former for angreb og forsvar, der er typiske for disse discipliner. Mens bokken er let at finde, er det ikke en bokken skede, og alligevel er det lige så vigtigt for sværdbekæmpelsen, da sværdet selv som skeden giver dig mulighed for at lære de rette former for adresse, præsentation og etiketnøgle til disciplinen om alle kampsport. Du kan lave en bokkekappe i en eftermiddag med et par enkle materialer.

Gør din skede

Læg plakatbrættet, skinnende side op, på din arbejdsflade og læg din bokken på den, så hele bladet på bokken hviler på plakatbrættet.

Spor omkring bokkenbladet (ikke med håndtaget i mønsteret), og brug derefter et par saks, skær dit sporede mønster ud, men skær ikke langs de faktiske blyantledninger, skæft formen 1/4 "større end det faktiske mønster.

Skær fem strimler af plakatkort 1 "i bredde og 4" lang. Placer din bokken på mønsteret, du skærer ud og lim hver strimmel til mønsteret, så det omsluttes bokken løst. Sørg for at en af ​​cirklerne er placeret direkte under bokken. Gør ikke cirklerne for stramme til bokken. Du vil gerne kunne glide bokken ind og ud af rammen af ​​cirkler, du har lavet. Lad limen tørre i 20 minutter, før du fortsætter.

Pak din bokken helt i plastfolie så tæt som muligt. Sørg for, at hele træoverfladen af ​​bokken er helt beskyttet og derefter glide den på plads i den kapperamme, du har lavet.

Sæt kapperammen sammen med dine 2 "brede bomuldsstrimler. Træk ikke strimlerne så tæt, at de forårsager, at plakatstativrammen mister sin form, men sørg for, at indpakningen er stram nok, at bomulden ikke sager. Når du er helt indpakket rammen, mæt bomuldspladen med Plaid Stiffy Fabric Stiffener. Sæt til side og lad den tørre i 1 og 1/2 timer.

Træk din bokken fra skeden og fjern plastfolien fra sværdet. Din skede er nu klar.

Del:
Kommentarer