SÃ¥dan laver du en Bodyblade

SÃ¥dan laver du en Bodyblade

A Bodyblade er et patenteret stykke træningsudstyr opfundet af Bruce Hymanson. En Bodyblade er en lang, flad genstand, der holdes i hånden og bruges til stabiliseringstræning. Bladet oscillerer, når der udføres balance træningsøvelser. Øvelser udført under brug af Bodyblade øger stabiliseringsstyrken af ​​musklerne, der arbejdes. At lave din egen version af Bodyblade kræver lidt opfindsomhed, men det er det værd, hvis du ikke har en Bodyblade at bruge ved hånden.

Trin 1

Gå til din lokale hardware butik og bestil et stykke kompositplademetal med en brugerdefineret snit på 60 inches høj med 2 inches bred.

Trin 2

Bestil to skræddersyede polstringstykker af slidstærk skum, der kan passe over hver ende af pladen.

Trin 3

Anbring et stykke polstret skum rundt om den ene ende af stykket skræddersyet metalplade og fastgør skummet til metalpladen med duct tape. Gentag på den anden side.

Trin 4

Skær to 6 tommer høje med 2 tommer brede stykker pap med saks. Placer disse kartonstykker på den midterste del af metalplade på hver side.

Trin 5

Fastgør pap til metal ved at indpakke båndet rundt på toppen af ​​hvert stykke karton og fortsætte med at cykle ned til bunden af ​​pap og tilbage til pladen. Dette vil være håndtaget på det hjemmelavede Bodyblade.

Del:
Kommentarer