Sådan laver du en backflip for begyndere

Sådan laver du en backflip for begyndere

Gymnastik og tumbling er konkurrencedygtige akrobatiske sportsgrene. Selvom de kan praktiseres alene, er der også elementer i gymnastik og tumbling til stede i dans og cheerleading. Gymnastik kan undervises i en tidlig alder med øvelser som sommerlys, cartwheels og back flips. Mens disse bevægelser kan være skræmmende og virker næsten umulige at udføre, især for en nybegynder, kan mange mennesker lære at med succes gøre en tilbageskridt med en vis tillid og praksis.

Find et mellemrum, hvor du kan lave en back-flip. Rummet - helst et gymnastiksal - skal have højt nok lofter og plads nok omkring dig, så du kan frit bevæge sig uden risiko for at støde på noget. Du skal også have en passende gymnastikmåtte på gulvpladsen for at hjælpe med at minimere skade, hvis du gør ryggen forkert eller falder.

Strek din krop, før du laver bagsiden. Stret ud hvert ben og begge dine arme. Udfør halsruller, skulderruller og torsoforinger for at løsne ryggen og resten af ​​din krop.

Stå lige op med dine fødder plantet solidt på jorden skulderbredde fra hinanden. Sving dine arme frem og tilbage fra din side op til og bag dit hoved. Fortsæt sving dem, indtil dine arme har en fart og rytme går.

Bøj dine knæ lidt, så du er næsten i en squat-lignende holdning. Fortsæt med at svinge dine arme, og når de begge er udvidet over dit hoved, skal du springe af jorden med begge fødder i en opadgående og bagudgående bevægelse. Tag begge benene op og tag dine knæ så de er imod brystet. Bøj ikke ryggen. Placer dine arme enten foran dine knæ eller bag dine knæ, når du når maksimal højde på dit hop og din krop skal vende rundt.

Stret dine ben udad, så de er ca. tre fjerdedele af den forlængede måde. Hold dine ben lidt bøjede, når du lander på jorden og sæt dine arme ud på dine sider for at balancere dig selv.

Del:
Kommentarer