Sådan laver du dit eget bagbord

Sådan laver du dit eget bagbord

Basketball er en af ​​de mest populære sport i Amerika, hvis ikke verden. Hver april afstemmer millioner af amerikanere sig til marts Madness for at se college basketball måned lange maraton. Om sommeren omdannes kvarterskørsler til nogle af de mest berømte basketballbaner, da unge drenge og piger spiller ud af deres heltes episke kampe på deres hjemmelavede hoops og backboards. At lave et hjemmelavet bagbord kan gøres nemt og for lidt bekostning, der giver mange års underholdning.

Køb et stykke krydsfiner fra dit lokale tømmerværk. Krydsfiner er billigt og holder op til forvitring og misbrug af tusindvis af skud. Sørg for at dit stykke krydsfiner er stort nok til at skære et rektangel på 6 fod med 3 1/2 fod. Hvis du ønsker det, kan du også gøre dit bagplad ud af plexiglas eller plastik, men disse materialer er dyrere.

Mål målene på dit bagbord på stykket krydsfiner ved hjælp af et målebånd. Standardbredden for et bagbord i NBA er 6 fod og standardhøjden er 3 1/2 fod. NBA bagbord er vejledningen til kollegiale og high school backboards også.

Brug en bordsav til at skære skabelon af dit bagbord. Brug lige, lige stykker for at forbedre udseendet på dit bagbord.

Mål en 24-tommer ved 18-tommers firkant i midten af ​​bagpladen, 4 inches fra bunden af ​​bagpladen. Bunden af ​​kassen bør falde sammen med toppen af ​​kanten af ​​basketballen. Sprøjt male boksens overflade hvid, så det er nemt at se. Den hvide linje skal males 2 tommer tykt. Skytter bruger kassen som et sigtehjælp, når man fotograferer bankskud. At ramme dine skud inden i boksen fra den rette vinkel sikrer, at dit skud går i hver gang.

Fastgør din basketfælge til dit bagbord. Bor to huller i midten af ​​bagbordet, lige under den hvide firkant. Sørg for, at de forudindstillede huller i kurven rager op med hullerne du borer. Juster toppen af ​​fælgen med bunden af ​​firkanten. Placer ankerbolte i hullerne, fastgør dem bag på bordet med låsemøtrikker. Hver ankerbolt skal have en belastningsgrænse på mindst 50 pund.

Brug monteringsskruer eller ankerbolte til at fastgøre dit tavle på en flad væg eller en forudindstillet stang, der er cementeret i jorden. Basketball hoops er nøjagtigt 10 fod højt, så sørg for at måle denne afstand, før du fastgør dit bagbord på plads. Hvis du fastgør dit bagplank til en flad væg, skal du bor et hul i hvert hjørne af bagpladen og fastgøres ved hjælp af en monteringsskrue pr. Hul. Hver skrue skal have en grænseværdi på 50 pund. Hvis du monterer dit tavle på en stang, skal du købe et stangmonteringssæt. Kittet fastgøres til stangen og har forudindstillede huller, som du bruger til at fastgøre bagpladen. Typisk er der fire huller på monteringssættet. Du skal bore huller for at matche hullerne på monteringssættet og derefter fastgøres med ankerbolte og låsemøtrikker. Det er bedst at fastgøre bordet på monteringssættet, inden du sætter sættet på stangen.

Del:
Kommentarer