Sådan laver du dine egne målmandshandsker

Sådan laver du dine egne målmandshandsker

At købe et par målmandshandsker kan være dyrt. Producentvirksomheder bruger omhyggeligt syntetiserede materialer og streng ergonomisk test for at få deres produkter helt rigtige, men en effektiv målmandshandske kan laves hjemme for en brøkdel af prisen. Målmandshandsker i fodbold er designet til at give bæreren behændighed og fleksibilitet, samtidig med at grebet er nødvendigt for at redde en flyvende bold eller fælde en bold på jorden. Til tider må en målmand være nødt til at slå en bold fri fra sit område, hvilket betyder at en målmandshandske også kræver greb på handskenes ryg og støtte i håndleddet.

Trin 1

Vælg et par tætte handsker. De bør passe din hånd nøje, med lidt eller ingen forstyrrelse af bevægelsen, og bør være længe nok til at dække håndleddet. Mål omkring omkredsen af ​​dit håndled og tilføj 1,5 tommer. Klipp en længde af elastisk krog og loop fastgøring til denne længde og wrap det sår dit håndled, over handsken. Sæt forsigtigt krogen og løkkefastgørelsen på plads, så enderne er på indersiden af ​​dit håndled.

Trin 2

Sy en søm langs en kant af krogen og sløjfestrimlen, og lad de sidste tommer på hver ende afstikke. Sy en anden søm langs den anden kant, fjern stifterne, mens du går. Du bør nu kunne trække krogen og løkkefastgørelsen tæt for at sikre handsken. Krog og loop fastgørelsesstrimmel fungerer også som en håndledsstøtte.

Trin 3

Mål længden på alle fire fingre og tommelfingeren. Træk en halv tomme fra hver måling og skær strimler ud af gummipuden i denne længde. Disse er greb puder, der vil gå på indersiden af ​​hver finger. Fjern handsken og læg hver gummipude på en finger, juster positionen, indtil du er tilfreds med placeringen. Pin hver pude på plads, så sy omkring kanten af ​​hver pude for at sikre den til handsken, fjern stifterne, mens du går. Klipp fem former fra gummi, som er identiske med dem, du lige har klippet. Drej handsken over og pin disse nye former til fingrene på handsken. Sy rundt om kanten af ​​hver form for at sikre. Disse giver ekstra køb, når målmanden kommer til at slå en bold fri af hans område.

Trin 4

Skær en L-form fra gummipuden. Den nederste del af L skal have bredden af ​​din håndflade, mens den lodrette del skal være afstanden mellem fingers bunden til området under tommelfingeren. L-formen skal være omkring en tomme tykt. Pin L-formen til position på håndfladen. Derefter sy en sting rundt på forkanten af ​​formen og fjern stifterne i processen.

Del:
Kommentarer