Sådan laver du dine egne Cricket Bat-klistermærker

Sådan laver du dine egne Cricket Bat-klistermærker

Oplev dit cricket spil ved at tilpasse din padle med klistermærker. Cricket, et traditionelt engelsk spil, trives stadig i dag, men nu viser spillere deres personlighed ved at stylisere deres flagermus med klistermærker. Klistermærker kan bestilles online eller lavet hjemme. Den flade del af en typisk cricket flagermus måler cirka 2 inches bred og 22 inches lang, hvilket giver dig masser af plads til at dekorere med enten et enkelt klistermærke eller flere klistermærker. Lav dine egne klistermærker til din cricket bat og gå til flagermus i stil.

Trin 1

Tør flasken med en blød klud for at fjerne store stykker snavs og snavs. Brug derefter en husholdningsrens til at tørre overfladen igen. Klistermærker klæber lettere på en ren overflade.

Trin 2

Brug papiret, som du vil oprette dit klistermærke design på (enten farvet eller hvidt), skitser cricketbatens dimensioner for at etablere dit anvendelige område.

Trin 3

Tegn dit personlige klistermærke design inden for det markerede område.

Trin 4

Hold tæppebåndet (dobbeltsidet tape) bag på papiret, som du har tegnet på din klistermærke på. For en 4-tommers klistermærke skal du bruge to stykker af 2-tommers bredbånd til at dække bagsiden. Sørg for, at båndet strækker sig til slutningen af ​​billedet og dækker hele billedunderlaget. Dette skaber den klæbende side af dit hjemmelavede klistermærke.

Trin 5

Brug en saks eller en papirskærer til at skære rundt på dit billede, hvilket skaber den ønskede klisterstørrelse til din flagermus.

Trin 6

Coat den brugerdefinerede klistermærke med akryl spray for at gøre den mere robust til udendørs spil.

Trin 7

Fjern tæppebåndstøtten ved at skrælle den af ​​og fastgør dit hjemmelavede klistermærke til den rene overflade af din cricketbat.

Del:
Kommentarer