Sådan laver du dine egne Cheerleading Uniforms

Sådan laver du dine egne Cheerleading Uniforms

Cheerleading er en stor aktivitet for at undervise unge piger om teamwork. Piger lærer ikke kun at arbejde sammen, men også opbygge langvarige venskaber med andre piger på cheerleading-holdet. For at fungere som et hold skal de repræsentere deres skole eller hold ved at drive en uniform. Uniformer kan være temmelig dyre, så lav dine egne cheerleading outfits.

Brug en symaskine til at sy trim langs bunden af ​​tennis nederdel. Trimmen skal være skole- eller teamfarverne.

Vælg en solidfarvet V-hals tank top. Sørg for, at denne tank top går med teamfarverne, og at alle pigerne bærer den farve, så uniformerne matcher. Forbered jernet og lad det varme op.

Brug strygejernet til at anvende strygebrættene på tanken. Bogstaverne repræsenterer skolen eller holdet og skal anvendes under V-formen på forsiden af ​​toppen.

Brug en nål og matchende tråd til at sy omkring hver af bogstaverne. Dette sikrer, at bogstaverne ikke kommer løs fra tanken.

Snøre tennisskoene med snørebånd, der passer til holdets farver. Da de fleste hold bruger to farver, blonder hver sko med en af ​​lagets farver eller bruger samme farve til begge sko.

Del:
Kommentarer