Sådan laver du dine egne cheerleading-blandinger

Sådan laver du dine egne cheerleading-blandinger

At have det rigtige cheerleading-mix er afgørende for en vellykket cheerleading-skærm. En metode er at udkøbe jobbet og bestille en brugerdefineret cheer-blanding fra et firma. Men hvis dit team ikke har råd til at købe sin egen brugerdefinerede cheerleading-blanding, er der også få måder at lave dine egne cheerleading-mixer gratis på.

Trin 1

Brug en brugerdefineret chearleading mix service, såsom Cheerleading-Music-Mix, CustomCheerMix eller GoldMedalMixes. Disse tjenester opkræver et gebyr, men de giver dig mulighed for at vælge sange for blandingerne og vil også optage en brugerdefineret voice-over til holdet.

Trin 2

Brug You Mix It online cheerleading remix program leveret på CheerleadingRemixes. Vælg en dansesløjfe ved at klikke på loopnavne i programmets øverste venstre hjørne. Klik på knapperne under "Generic Voice Overs" for at afspille voice-overs over dansesløjferne. Kast nogle lydeffekter i ved at bruge knapperne i "Sound FX" -området. Brug Audacity, Traverso eller Sony Acid Express til at optage lyden og gemme den som en lydfil.

Trin 3

Brug et lydoptagelsesprogram som Audacity, Traverso eller Sony Acid Express til at optage dine egne cheerleading-mixer fra klip og prøver af andre cheerleading-mixer. Download, installer og kør optagelsessoftwaren. Tryk på "Optag" -knappen, og afspil derefter en MP3, CD eller anden lyd- eller videofil. Audacity optager lyden. Tryk på knappen "Stop", når du er færdig, og klik på "File" og "Export" for at gemme optagelsen som en MP3-fil. Brug lydredigeringssoftware som BIOS Peak eller GarageBand til at styre lydene sammen i en MP3- eller WAV-mixdown.

Del:
Kommentarer