Sådan laver du dine egne brugerdefinerede blekkere

Sådan laver du dine egne brugerdefinerede blekkere

Et sæt blekere kan bygges ud af 2-til-4 og 2-til-10'er med en lille mængde konstruktion. En kraftboremaskine samt en cirkelsav kan gøre processen hurtigere, men det er ikke nødvendigt. Ved at holde blegernes dimensioner svarende til tømmerets dimensioner, kan du spare tid og kræfter.

Konstruer rammen til de blekere, der bruger 2-by-4s. Start fra bunden med et stort rektangel, der vil være fodaftryk eller base af blegemidlerne. Sørg for, at basen er stabil med mange understøtninger. Ved hjælp af en støtte vil hver 18 tommer sikre, at blekkerne bliver robuste.

Installer 2-by-4s vinkelret på bunden af ​​rammen. Disse risers vil være, hvad der understøtter de 2-til-10 bænke. Mål det første sæt af stigninger til at være 18 inches fra bunden. Dette bliver den første bænk. Mål det andet sæt af stigninger til kun 12 inches fra bunden. Dette sæt stiger vil holde 2-til-10-fods hvile til de andre bænke. Det tredje sæt stiger skal være 24 tommer fra bunden. Dette sæt af risers holder den anden bænk. Ved at forskyde risers er det let at skabe fodstøtter for hver efterfølgende bænk. Igen skal du sørge for at bruge rigelige understøtninger til at holde vægten af ​​mange baseball fans.

Tilføj flere risers, indtil du når dit ønskede antal bænke. Planlæg dig, så du har nok plads på din base for målet antal bænke. Stagger hver bænk og fodstøtte 18 tommer bag den anden.

Skru de 2-til-10 bænke og fodstole på blekkerne. Længden af ​​2-ved-10'erne kan være 12 inches længere end rammens samlede længde. Dette vil gøre det muligt for blegemidlerne at jut lidt ud af rammen. Brug masser af lange dækskruer, der vil forankre bænken godt.

Sand og afslut blekkerne. Brug et groft sandpapir og langsomt arbejde ned til et fint grus for at gøre blekemidlerne glatte. For at afslutte den autentiske følelse, giver blekkerne flere frakker af finish og voks. Slibning og efterbehandling vil forlænge blegemiddelernes levetid og skære ned på eventuelle splinter.

Del:
Kommentarer