Sådan laver du dine egne ab-stropper

Sådan laver du dine egne ab-stropper

Alt-i-en-stationer er alsidige stykker udstyr designet til at spare plads og eliminere behovet for at flytte til forskellige maskiner. Nogle træningsbaner har et vægt- og kabelsystem med et andet håndtag til hver træning, mens andre mere ligner et stationært jungle gym. Du kan bruge ab-stropper med enten en træningsstation, så længe der er et tydeligt fastgørelsessted og rigelig plads til bevægelse. Kontroller altid disse to forhold, samt slid på ab-stropperne selv før hver træning for sikkerheden.

Trin 1

Skær en 3 1/2 fods længde af nylonbælte og et rektangulært stykke skum 1 1/2 fod langt og 4 tommer bredt.

Trin 2

Tæt enderne af båndet ved at smelte dem over en flamme. Placer et tændt lys inde i en vask og hold båndet tæt på, men ikke direkte i flammen. Flyt webben frem og tilbage i en savbevægelse og fjern derefter fra varmen. Tænd vandet og sluk lyset, hvis flammen bliver uhåndterlig.

Trin 3

Læg båndet på en flad overflade. Mål 2 tommer ind fra venstre og derefter fra højre side. Anbring et kritemærke på hvert sted.

Trin 4

Påfør lim til de første tommer af båndet i begge ender. Fold enderne af båndet over på 2-tommers mærker. Dette vil skabe en 1-by-2-inch patch med lim og en 1-tommer lang sløjfe i hver ende af webbingen. Tør båndet natten over.

Trin 5

Sy et firkantet mønster omkring det limede område for at sikre. Afslut sømmen ved at danne en "X" på tværs af kvadratstingene. Stik ikke over 1-tommers sløjfe i slutningen af ​​båndet.

Trin 6

Mål langs længden af ​​båndet, der starter ved den rå kant af båndet, 2 tommer fra enden. Marker ud 7 inches fra kanten på både højre og venstre side. Dette markerer en 1 1/2-fods sektion midt på den web, hvor skummet skal placeres.

Trin 7

Påfør lim til 1 1/2-fods sektionen af ​​webbing. Tryk skumrektiklet på området og lind det op med mærkerne. Flyt skummet op eller ned, så der er et 1-tommers overhæng på toppen og bunden af ​​båndet. Tør natten over.

Trin 8

Flip over remmen, så skummet er på bunden og båndet er på toppen. Sy langs længden af ​​båndet, hvor den møder skummet, og danner tre jævnt fordelte linjer, der er 1/4 tommer fra kanterne af båndet og langs midterlinjen.

Trin 9

Drej stroppen, så de tre parallelle sømme er vandrette. Sy to vertikale sømme op på højre side, vinkelret på de parallelle sømme og 1/4 tommer fra skumets side, med en afstand på 1/4 tommer fra hinanden. Gentag på venstre side af båndet og igen i midten.

Trin 10

Åbn karabinklipset og hak dem på enden af ​​båndet gennem 1-tommers løkken i begge ender.

Trin 11

Gentag trin 1 til 10 for at oprette en anden ab-rem.

Trin 12

Fastgør stropperne til en trækstang. Hold stroppen med skumsiden opad. Åbn klippet, sæt det på over trækstangen og luk det igen. Indsæt dine arme gennem de skumpolstrede løkker og tag båndet under karabinklippet.

Del:
Kommentarer