Sådan laver du din Softball Glove Tacky Så en bold opholder sig i den

Sådan laver du din Softball Glove Tacky Så en bold opholder sig i den

At have en pålidelig handske, når du spiller softball letter byrden af ​​at lave spil. De fleste spillere vil vide, at hvis de kan få deres handske på bolden, vil de fange den. Dette skyldes for det meste dyktighed og praksis, men ved at tage omhyggelig hånd om din handske vil det hjælpe dig med at holde fast i bolden.

Bryd i din nye handske korrekt

Spred handskeolie på handskens håndflade og fingre. Gnid det dybt, sæt derefter et baseball i midten af ​​lommen. Sæt et bælte rundt om midten af ​​handsken og træk det tæt på. Forlad handsken som denne natten over, og gør denne proces tre nætter i træk.

Gnid et par sprøjter af barberkrem i handskens håndflade og fingre. Dette vil holde det limber og løs, når du spiller. Forberedelse af handsken med handskeolie og barberkrem gør det mere acceptabelt af et klæbrig stof senere. Hvis du ikke oliehandsken og bruger barberkrem på den, ville det klæbrige stof have en begrænset virkning.

Brug en klæbrig håndklæde til at holde din handske klæbrig før spillet. Du kan købe dem i de fleste sportsforretninger. Tag en håndklæde og giv hele din handske et frakke, så sørg for at gå over alle fingrene. Når du har givet det en frakke, skal du give en ekstra frakke til lommen i handsken i palmeområdet. Dette vil hjælpe dig med at opretholde en klæbrig lomme

Brug sædesæbe på din handske for at gøre det lidt mere klæbrig. Dette er et alternativ til den klæbrige towelette. Påfør sædesæpen på en vaskeklud eller et håndklæde, og gå over hver af fingrene og derefter lommen. Giv et ekstra lag til lommen.

Del:
Kommentarer