Sådan laver du din egen sandbræt

Sådan laver du din egen sandbræt

Sandboarding er i det væsentlige snowboarding uden sneen. Sandboardere fører til stranden og andre områder med store klitter, og med et bord ligner et snowboard rider de på bakkerne. At lave dit eget sandbræt er et ligefrem projekt og koster meget mindre end at købe en.

Bender

Læg to stykker af 2-by-4-tommer træ parallelt på jorden og 5 centimeter fra hinanden. Træet skal være lidt længere end bordets længde.

Skær to stykker træ, så de skaber en "T" form og kan passe ind mellem 2-til-4'erne med kanterne der hviler på dem. Placer dem så de er cirka 30 centimeter kortere end dit bord i begge ender.

Spik stykkerne sammen fra bunden af ​​2-til-4'erne.

Sandboard

Skær de seks stykker krydsfiner, så de er afrundet i begge ender. Bestyrelsen skal være 1,3 meter lang, 23 meter bred i midten og 26 meter bred i begge ender.

Placer det første stykke krydsfiner i den bender du lavede og lim sammen hver af de seks stykker ved hjælp af trælim.

Anbring mursten eller en anden tung genstand midt i krydsfiner, så midterpressen til jorden og enderne bukker op på kanten af ​​benderen. Lad i 48 timer, før du går videre til næste trin.

Skær et stykke formica i samme størrelse som krydsfiner og lim det til bunden. Klem disse sammen i 48 timer, før du går videre til næste trin.

Stå på tavlen og mærke, hvor dine fødder er.

Skru to stropper af stærkt materiale i den position, hvor dine fødder vil være. Disse stropper holder styret til dig.

Sand kanterne og toppen af ​​brættet til en glat finish. Du kan også plette bordet.

Del:
Kommentarer