SÃ¥dan laver du din egen Hydrogen Peroxide Tand Gel hjemme

SÃ¥dan laver du din egen Hydrogen Peroxide Tand Gel hjemme

Tænderne bliver naturligvis dårlige og farvede gennem årene, selv med ordentlig tandpleje. Professionel hvidbearbejdning kan koste hundredvis af dollars, og hjemme-behandlinger er også ganske dyre. Du kan lave en simpel hvidteklas hjemme med produkter, som du sandsynligvis allerede har. Brug af en hjemmelavet tandblegning gel er en effektiv måde at opnå et lyst smil på uden at bruge penge på professionelle behandlinger eller købte retsmidler.

Bland 1 tsk. af bagepulver med 3 dråber glycerin i en kop, indtil en pasta dannes. Glycerin er tilgængelig i de fleste købmandsforretninger og apoteker.

Tilsæt 2 spsk. af hydrogenperoxid til 1 kop vand i et glas og rør med en ske. Højere koncentrationer af hydrogenperoxid vil give hurtigere whitening resultater. Hydrogenperoxid er normalt tilgængelig i butikker i tre procent og 12 procent koncentrationer.

Våd en tandbørste med hydrogenperoxidopløsningen, og dypp den derefter i bagepulverpastaen. Bør dine tænder kraftigt og genvæsk børsten i hydrogenperoxidopløsningen med jævne mellemrum.

Skyl munden ud med den resterende hydrogenperoxidopløsning. Udfør hvidblegningsproceduren mindst tre gange om ugen, indtil de ønskede resultater opnås.

Tips

Skyler din mund med en hydrogenperoxidopløsning hjælper også med at dræbe bakterier, der kan føre til problemer som tyggegummi sygdom.

Del:
Kommentarer