SĂĄdan laver du din egen fodboldklip

SĂĄdan laver du din egen fodboldklip

Fodbold er en af ​​de mest populære sportsgrene i USA, især blandt børn. Enhver med en internetforbindelse kan bygge sin egen fodboldsko med klammer, der tilpasser design og farve relativt nemt. De fleste mærker, der sælger fodboldklamper, velkendte eller ej, giver dig mulighed for at personliggøre din sko online.

Kend din størrelse. Før du begynder at bygge dine fodboldklamper, er det en god ide at forlade gætteriet ud af processen og finde ud af størrelsen af ​​dine fødder. Den bedste måde at gøre det på er at besøge din lokale skohandel, eller endnu bedre, en sportsforretning, der sælger fodboldklubber. Har en butik forbinder måle begge dine fødder. Efter det, prøv på mærkerne på den sko, du planlægger at tilpasse for at få den bedste pasform.

Kend dine muligheder. En række virksomheder giver dig mulighed for at opbygge dine klumper online. Nike er blevet meget populær i dette område med sin NikeiD mærke. Adidas har en række brugerdefinerede fodboldklubber på Mi Adidas websted. Se referencesektionen for links.

Vælg din stil. Når du har besluttet dig for et mærke, skal du vælge stilen på fodboldklubber, du vil tilpasse. Processen er ens for de fleste sko. For eksempel, hvis du beslutter dig for Nike, kan du vælge mellem mere end 10 stilarter fodboldsko, både indendørs og udendørs.

Vælg dine baser. Alle de skræddersyede skovirksomheder indeholder et første skridt, der giver dig mulighed for at farve bunden af ​​dine fodboldklubber. De fleste sko har en indvendig og udvendig base, hvilket giver dig mulighed for at bruge to primære farver eller kun en, hvis du vælger den samme farve til begge baser. Farver for de fleste virksomheder spænder fra nuancer af blå, rød, gul og grøn til sort og hvid.

Vælg dine snørebånd. Snørebånd kan tilføje stil til dine fodboldklemmer, og alle de store brugerdefinerede websteder kommer med et bredt udvalg af farver. Ved hjælp af Nike Mercurial Talaria som eksempel kan du vælge mellem traditionelle farver som mørk rød eller lyseblå eller nyere som drue eller fluorescerende grøn.

Farve din tunge. Tilpassede fodboldkonsulenter giver dig mulighed for at vælge en separat farve til skoens tunge. Nogle, som NikeiD og Mi Adidas, giver dig endda mulighed for at farve øjnene på tungen, hvorigennem snørebåndet tråder.

Placer din ordre. Nu hvor dine klæder er tilpasset, er alt hvad du skal gøre, at vælge en størrelse og købe dem. Når denne proces er færdig, kan du forvente at modtage dine selvoprettede fodboldklubber i tre til fem uger.

Del:
Kommentarer