Sådan laver du din egen elektroniske cigaretdampvæske

Sådan laver du din egen elektroniske cigaretdampvæske

Elektroniske cigaretter leverer en dosis nikotin til brugeren ved at fordampe væske som "rygeren" inhalerer. E-cigaretter består normalt af et genopladeligt batteri og logisk plade, en forstøver eller et varmeelement og et mundstykke, der indeholder et svampet stof, der holder væsken, som er fordampet. Kommerciel væske sælges i mange smagsstoffer og nikotinstyrker, men nogle e-cigaretbrugere gør deres egne ved at blande ingredienserne derhjemme. Mange af ingredienserne findes på et lokalt apotek - ekskl. Kommerciel nikotinvæske - som kan købes hos en specialforhandler.

Tegn 130 ml vegetabilsk glycerin i sprøjten og læg den i drop-flasken. Propylenglycerin kan anvendes i stedet for vegetabilsk glycerin, hvis den er tilgængelig. Vegetabilske glycerinbaserede væsker forårsager elektroniske cigaretter til at generere mere damp end propylenglycerinbaserede væsker.

Mål 30 ml vand i den orale sprøjte og tilsæt den til drop-flasken. Vegetabilsk glycerin har en høj viskositet og skal blandes med andre væsker, der skal anvendes i en e-cigaret. Hætte og ryst flasken for at blande væskerne.

Tilsæt 40 ​​ml nikotinvæske til flasken.

Hæld flasken og ryst kraftigt for at blande væskerne. Påfør de anbefalede dråber til patronen.

Tips

I denne blanding står nikotin for 29 procent af det samlede indhold af formlen. Nikotinniveauer må ikke overstige 33 procent af en blanding. E-cigaretfyldningsvæske behøver ikke indeholde nikotin. For aromatiseret damp erstatter nikotinvæsken i blandingen med aromatiseret væske fra en elektronisk cigaretforhandler.

Advarsler

Elektroniske cigaretter er ikke godkendt af FDA som rygestop. Mens e-cigaretter ikke indeholder tobak, er nikotin et giftigt stof, som kan forårsage sundhedsmæssige problemer. Nikotin bør håndteres med ekstrem forsigtighed og holdes utilgængeligt for børn og dyr.

Del:
Kommentarer