SĂĄdan laver du din egen Bosu Trainer

SĂĄdan laver du din egen Bosu Trainer

Bosu balancetræner, fremstillet af Bosu, er en blød og oppustet gummi stabilitetskuppel monteret på en plastplatform. Når den ligger fladt på sin platformside, giver halvgummipuppeldelen øvelser en træning ved løbende at arbejde på deres balance og koordinering. Bosu balance træner bruges i mange forskellige typer øvelser, fra yoga og pilates til aerobic og generelle fitness rutiner. Der er visse trin, du kan tage, hvis du vil lave din egen Bosu-stil træner.

Trin 1

Køb en oppustelig øvelse bold online eller i en atletisk butik. Når den er fuldt oppustet, skal bolden nå op på knæets højde. Find kuglens hul beregnet til opblæsningsrøret.

Trin 2

Placer en tragt ved mundingen af ​​dette hul. Hæld sand i tragten, så det begynder at fylde din bold. Når du har blæst op, vil du sandet fylde omkring halvdelen af ​​din bold, da det vil veje bolden til gulvet, når du står på det. Da din bold ikke er oppustet endnu, skal du estimere, hvor meget sand du har lagt i og tilføj eller trække mere efter oppustning.

Trin 3

Fjern din trakt og indsæt dit oppustelige rør i hullet. Pump bolden op indtil det er fast, men ikke rock hårdt. Fjern røret fra hullet og udskift det med kuglens stik.

Trin 4

Føl sandet i den nederste del af din bold med fingrene. Igen skal det fylde bolden om halvvejs op. Hvis det ikke føles som om der er nok sand, skal du tage stikket ud, erstatte det med tragten og fortsætte med at hælde sand ind, indtil du har nået det omtrentlige halvvejsniveau. Hvis det føles som om der er for meget sand i din bold, skal du fjerne stikket og dreje bolden over, så du kan hælde noget sand ud af hullet.

Trin 5

Kork hullet med kuglens stik. Placer bolden på et sted, hvor du ikke vil skade dig selv, hvis du falder fra enhver side, fordi din hjemmelavede Bosu træner, som en butik, handler om at øve stabilitet og balance. Stå på toppen af ​​din bold. Det indre sand skal fungere som en vægt og holde bolden fra at rulle rundt.

Del:
Kommentarer