Sådan laver du din egen Baseball Pitchback

Sådan laver du din egen Baseball Pitchback

En baseballbackback vil give dig eller dit barn mulighed for at lære at lande jorden og forudse bolden bedre. En pitchback har et stramt nettesystem, der genopretter bolden med lige så meget kraft, som bolden kommer ind i nettet, når det kastes. Denne enhed kan bygges med genstande, du kan hente fra din lokale hardwarebutik. Alt i alt skal materialerne koste omkring $ 30 eller deromkring, hvilket er omkring halvdelen af ​​omkostningerne ved at købe en ny rulleplade bygget af en fabrikant.

Mål ud otte stykker PVC-rør. Skær fem af dem til at være ca. 3 meter lange, og tre af dem skal være ca. 2 meter lange. PVC-rør er hårde plastrør, der er relativt lette. De er meget robuste og holdbare og findes ofte i VVS-afdelingen på hardwarebutikker.

Lay ud fire 3-fods lange PVC stykker i en firkant på jorden. Påfør lim til fire af hjørnesamlinger og fastgør dem til PVC-rørene for at danne fire hjørner.

På bunden af ​​den ene side bores to huller stort nok til at passe til et andet PVC-rør. Bor de to huller ca. 6 inches ind fra hver side.

Placer rørleggerens lim på den ene side af yderkanten af ​​de resterende to PVC-led og placer dem inde i hullerne.

Placer de to 2-fods lange PVC-rør på den modsatte ende af PVC-leddene på bunden, så de går udad og placerer den øverste del i en vinkel. Pladsbacken skal være omkring 110 grader vinkel fra jorden, der læner sig baglæns i en skæve "L" form.

Fastgør de resterende to PVC-led i slutningen af ​​de 2-fods lange PVC-stykker med lim og fastgør det resterende 3-fods lange PVC-stykke i midten.

Placer fire kroge på hver af de fire indvendige sider af 3-fod-til-3-fods strukturen.

Mål og skær netten, så den passer godt ind i 3-fod-til-3-fods strukturen på indersiden med kroge.

Placer nettet på krogen inde i strukturen, og sørg for at trække det tæt på plads.

Brug bungee ledningen til at holde den øverste del af pitchback strukturen på plads, når du er klar til at bruge den. Hæk øverste rækværk til en anden struktur. Ledningen kan bruges til at holde pitchbacken til et hegn, et træ eller en anden udendørs struktur. En bungee cord vil hjælpe med at holde pitchback stabil og på plads for fortsat brug.

Del:
Kommentarer