SÃ¥dan laver du Color Guard Flags

SÃ¥dan laver du Color Guard Flags

Farvebeskyttelse handler ikke kun om høje flag. Vagtmedlemmer kan også bruge andre rekvisitter, herunder korte flag. Et kortflag er generelt 3 1/2 fod (1,07 m) langt eller mindre, og flagstoffet tager op alt men omkring 10 cm (10 cm) af polen. (Et kortflag er ikke det samme som et svingflag, som er af samme størrelse, men har en drejende stolpe.) Fancy præstationsflagge er tilgængelige hos marcherede bandleverandører online, men hold kan lave deres egen praksis flag hurtigt og billigt. Plus, disse hjemmelavede øvelsesflagge står godt op til hård og hyppig brug.

Mål og skub dykkerne til den længde, du vil have flagene til at være. Glat alle ru kanter med sandpapir.

Mål og skær polyester silke i den rigtige størrelse. Jern op en 1/2 tommer hæm på alle sider, og gentag derefter for at omslutte de rå kanter. Søm alle fire kanter på symaskinen med en lige søm.

Hæft forsigtigt den passende kanten af ​​kanten (normalt en af ​​de kortere kanter, da de fleste korte flag er rektangulære) til træhinden. Sørg for, at stoffets øverste kant er flush med toppen af ​​dybden.

Læg flaget på en beskyttet arbejdsflade og rul dyklaget, så et lag af stof indhyller dowel'en. Rør en linje varm lim over hæftene og tryk den limede kant på stoffet under, og hold stoffet stramt rundt om dybden. Hold den i ca. 10 sekunder, indtil den begynder at indstilles. Lad det sætte og afkøle helt.

Når limen er helt kølig, rør en anden linje med varm lim over limens første linie for styrke. Hold den i 10 sekunder, indtil den begynder at indstilles. Lad alt sætte og afkøle helt, før du bruger flagget.

Del:
Kommentarer