Sådan laver du brystkræftøvelser

Sådan laver du brystkræftøvelser

Torso stivhed er en vigtig komponent til den samlede styrke og lavere ryg sundhed, ifølge oplysninger fra University of Washington Sports Medicine College. Mens du lærer at udnytte bukhvirvlerne korrekt, kan det være en smule indsats - især hvis du er vant til at trække din mave ind under øvelser (som forekommer i en disciplin som pilates) - resultaterne vil tale for sig selv, når det kommer til at øge kerne stabilitet og bevogtning mod kroniske skader i buk- og bagreområdet.

Abdominal Bracing

Øv de grundlæggende komponenter i abdominal bracing før dit forsøg på at kombinere denne øvelse med andre specifikke øvelser. Mens du står i en behagelig stilling eller ligger ned, skal du starte bevægelsen ved at tage et stort åndedræt ved at bruge din membran til at trække luft ind i din mave. Dette åndedræt bør medføre, at din mave udvides, men brystet bør ikke bevæge sig meget, hvis det overhovedet ikke er muligt. Hold åndedrættet og "bøj" dine maves muskler ved at samle dem som om du skulle blive slået i maven. Disse er de væsentlige krav til mavesår. Gentag denne øvelse i flere dage for at trække bevægelsesmønsteret i dine muskler

Udfør en bro for at øve sammenklemning af maven med en simpel øvelse. Kom ned på jorden på dine underarme og tæer, med din krop understøttet midt i en retlinie. Brug principperne for mavemuskler til at stramme og stabilisere dine kerne muskler, hvilket vil holde din krop stiv. Hold denne position så længe du er i stand til. At trække vejret, mens du holder din kerne stram, trækker langsomt og jævnt vejret ved hjælp af den "maven åndedrættet" teknik, der er beskrevet i trin et for at holde din abs båret hele vejen igennem. Gentag to eller tre sæt 30- til 60 sekunders hold.

Udfør squats for en vægtet abdominal bracing øvelse. Placer en barbell over din øvre ryg, hold den på plads med dine hænder, eller hold et par håndvægte i dine hænder ved din side. Start bevægelsen ved at trække dybt indånding og hæve dine maves muskler og derefter sidde tilbage som om du faldt ned i en stol. Stop og vend bevægelsen, når dine ben er helt parallelle med jorden, udånding på vej op - men uden at frigive spændingerne i dine abdominale muskler. Gentag for tre eller fire sæt med seks til otte gentagelser.

Del:
Kommentarer