Sådan laver du batting musik til dit baseballhold

Sådan laver du batting musik til dit baseballhold

High school, collegiate, minor league og endda major league baseball hold spiller ofte musik, når en spiller bliver annonceret før deres bat. Det er almindeligt at lade afspilleren vælge musikken for at indstille "tonen" eller afsætte en "vibe". Den samme musik til hvert bat eller en rotation af flere sange kan afspilles, som regel består af et stykke af flere sekunder midt i en sang.

Trin 1

Instruere spillere til hver vælger en sang, de kan lide og noter en bestemt del, der skal afspilles Sangen bør ikke have nogen nedsættende tekster eller stødende sprog.

Trin 2

Download eller upload musikken til musikredigeringssoftware. Musik kan tilføjes til softwaren ved at downloade den fra et program som f.eks. ITunes, eller uploade det fra en tidligere købt cd.

Trin 3

Vælg hver sang i musikredigeringssoftwaren. Titlen vil komme sammen med et spor, der beskriver sangens længde. For eksempel læser venstre side af sporet 0:00, mens den højre side af sporet bliver den samlede længde af sangen, som f.eks. 4:15.

Trin 4

Skær et stykke af sangen. Brug din redigering software ved at vælge "Start" eller "Cut", hvor du vil have sangen til at begynde at spille og "Afslut" eller "Cut", hvor du vil have sangen stoppet med at spille. Nogle gange bruger redigeringssoftwaren et billede af saks for at betegne denne funktion.

Trin 5

Opret en fil. Efter redigering af den første sang vil du gerne oprette en fil, som du gemmer den. Filnavnet kan være navnet på den afspiller, der valgte sangen. På den måde kan du som træner ændre battingordningen og erstatte spillere uden at bekymre dig om, at det forkerte spor vil blive spillet, når nogen træder til pladen. Gem den første redigerede sang til den nye fil under den første afspillerens navn.

Trin 6

Gentag skæringen af ​​hver sang for alle holdmedlemmer. Hold sanguddragene ensartet. Gem dem til den enkelte spillerfil, når du gennemfører redigering af hver sang.

Trin 7

Brænd eller email spilleren filer. Afhængigt af lydsystemet er det muligvis nødvendigt at brænde en kopi af holdmusikken for hver spiller til "hold disk" eller simpelthen sende den til annoncøren. For at brænde filen skal du vælge "Burn to Disk", som normalt findes under fanen "File" i musikredigeringsprogrammet. For at e-maile skal du vælge "Del" eller "Send" under den samme fane. Bemærk venligst, at scorer eller person med ansvar for lyd til spillene foretrækker en bestemt type lydfil. Nogle af de mest almindelige er ".wav", en stor fil, der ofte bruges til professionelle lydoptagelser; "mpeg-1", som komprimerer en ".wav" til omkring en tolvedel af normal størrelse; ".wma" -filer, som blev oprettet for at konkurrere med mP3-formatet, der findes i Windows Media Player (ca. en tredjedel af størrelsen af ​​disse filer); og endelig ".ogg" -filen, som også ligner mP3-filer, men komprimeres også i høj grad.

Del:
Kommentarer