SĂĄdan laver Crepe Streamer Pom Poms til Cheerleading

SĂĄdan laver Crepe Streamer Pom Poms til Cheerleading

Cheerleaders bruger pom-poms til at understrege deres ord, tiltrække tilskuernes opmærksomhed og føje til den samlede virkning af deres bevægelser. Når du køber et sæt pom-poms, er de normalt lavet af plastik; Men i stedet kan du lave dine egne ud af crepe papir streamers. Disse pom-poms varer ikke så længe, ​​men ved at lave dine egne kan du tilpasse dem fuldt ud for at matche de farver du har brug for til en bestemt lejlighed.

Trin 1

Skær længder af crepepapir i streamers, der er dobbelt så lange som du vil have pom-poms at være. For eksempel, hvis du vil have pom-poms til at være 4 tommer, skære streamers i 8-tommer længder. Du skal bruge mindst 10 fulde streamers til en god størrelse pom-pom. Du kan altid tilføje flere eller subtrahere nogle, hvis du ikke er tilfreds med fuldheden.

Trin 2

Skær streamers ned midt i længden for at gøre pom-pom-strengene tyndere. Hvis du vil have tykkere tråde, behøver du ikke at skære streamers i halv længde.

Trin 3

Fold streamers i halvt, så de er den rigtige længde til din pom-pom. Bun alle streamers sammen for at danne en puffy pom-pom.

Trin 4

Tape de bundtede ender af streamers ene ende af en trædoller eller ubeskåret blyant. Overlap streamers med dowel eller blyant med omkring 1/2 tommer for en bedre hold.

Del:
Kommentarer