Sådan launder McDavid Knæpuder

Sådan launder McDavid Knæpuder

McDavid er et sportsbeklædningsfirma, der fremstiller en række knæpuder, der er populære i mange sportsgrene, herunder brydning. Geared til at blive brugt i enhver kontakt sport, de giver et ekstra lag af stabilitet til knæet, samtidig med at man beskytter knæet mod matforbrændinger eller skraber modstandere. McDavid knæpuder følger ikke nogen specielle vaskeanvisninger og kan vaskes med resten af ​​den ensartede eller almindelige vask.

Saml de wrestling elementer, der skal vaskes. Dette vil omfatte McDavid knæ puder, wrestling singlet, jock rem (kop fjernet), sokker, og potentielt et hovedbånd.

Læs vaskeinstruktionerne på de forskellige etiketter. McDavid knæpuder er fuldstændigt maskinvaskbare. Udsæt derfor eventuelle særlige vaskeanvisninger til andre genstande. Fordi singlet er lavet af nylon, polyester og potentielt bomuld, vil vaske dem i varmt vand hjælpe med at fjerne sveden, mens du ikke krymper singlet med brug af varmt vand.

Læg lasten i vaskemaskinen. Hvis brydningsredskabet, herunder McDavid-knæpuderne, er særligt snavset, vil du muligvis gerne forklare lasten. Tilsæt vaskemiddel ifølge vaskemiddelinstruktionerne for størrelsen på din belastning. Vask lasten.

Fjern varerne fra vaskemaskinen. McDavid knæpuderne skal lufttørres. Sørg for at tørre knæpuderne i et åbent tørt rum, så det ikke opfanger en muggen eller mild lugt.

Del:
Kommentarer