Sådan Lace DC Sko

Sådan Lace DC Sko

DC sko er populære blandt den ekstreme sports crowd og kan købes på de fleste skate butikker. De er generelt snoet på en måde, der kræver, at brugeren skal binde skoene, og der er et par forskellige måder at de kan snøres. De kommer normalt med to par snørebånd, og du kan bruge et eller begge par til at snøre dine sko. Det handler om at gøre dine sko unikke.

På kryds og tværs

Træk snørebåndene gennem de to nederste huller i skoene med en lige så mange blonder på hver side af skoen.

Bring venstre blonder til næste hul på højre side og træk den igennem, og tag den rigtige blonder til næste venstre hul og træk den igennem.

Fortsæt med at krydse snørebåndene, arbejde op i hullerne, træk dem igennem løst, indtil du når toppen af ​​skoen og alle hullerne er blevet gevind.

Juster snørebåndene, indtil der kun er nok blonder på toppen af ​​skoen til at binde to knuder i snørebåndene for at forhindre dem i at blive fortryllet. Bind to knuder i hver side af blonder.

Lige over

Træk snørebåndene gennem de to nederste huller i skoene, nedad, med lige så mange blonder på hver side af skoen.

Flyt en blonder op til næste hul på samme side, at den er på og træk den gennem fra bunden op til toppen, lige over, og derefter ned fra toppen til bunden.

Flyt den anden blonder op to huller på samme side af den sko, den er på, og træk den gennem bunden op til toppen lige over og derefter fra toppen ned til bunden.

Fortsæt med at snøre skoen på denne måde, indtil begge snørebånd gør det til et øverste hul. Det kan tage et par forsøg på at få det rigtigt, afhængigt af antallet af huller, som dine DC-sko har.

Juster snørebåndets løsnin- gen, indtil der kun er nok blonder på toppen af ​​skoen til at binde to noter i snørebåndene for at forhindre dem i at blive fortryllet. Bind to knuder i hver side af blonder.

Del:
Kommentarer