Sådan Lace Burton Speed ​​Zone Laces

Sådan Lace Burton Speed ​​Zone Laces

Burton er et snowboardfirma, der siden 1977 har produceret brædder og tilbehør. Burton snowboard støvler anvender et "Speed ​​Zone" snøreanlæg, designet til hurtig og nem stramning af snowboard støvler. Støvlerne anvender et snøreanlæg på indersiden af ​​støvlen og et øvre og nedre snoringssystem på yderskappen. Støvlerne strammer og løsner ved at manipulere håndtag; ingen knudebinding kræves.

Skub din fod ind i en af ​​støvlerne og træk den op. Skub baglæns yderspole frem for at afsløre de indre snørebånd.

Træk op på de indre snørebånd for at stramme indersiden af ​​støvlen på dine fødder. Skub plasthåndtaget ned og tag det i bagagen, uden for dit tøj. Gentag processen som nødvendigt for at stramme den indvendige skal.

Find de øverste og nederste zonehåndtag; håndtagene er markeret og er på siderne af din boot. Træk op på hvert håndtag, skiftevis efter behov, indtil støvlet er stramt.

Vend slacken rundt om håndtagene og smæk hver i lommerne på siden af ​​støvlen.

Løsn snørebåndene, når du er klar til at tage støvlerne af. For at løsne snørebåndene skal du trække de øvre og nedre zonehåndtag ud og trække frem, væk fra kroppen. Løsn strengene manuelt på bagatungen. Find det indvendige blonderhandtag og skub håndtaget op for at løsne den indvendige skal.

Del:
Kommentarer