Sådan kurere en forstørret prostata

Sådan kurere en forstørret prostata

Godartet prostatisk hyperplasi (BPH) er det medicinske udtryk for en forstørret prostata. Prostata er et organ, hvor sæd er produceret, og den er placeret under blæren, der omgiver urinrøret. Af denne grund forårsager overskydende tryk fra udvidelsen vanskeligheder med vandladning. De fleste BPH symptomer vedrører vandladning og omfatter: svag strøm, spænding, hyppigt og presserende behov for at urinere, øget nat urinering, blod i urinen og manglende evne til fuldstændigt at tømme blæren. Cures og behandlinger udvælges ud fra sværhedsgraden af ​​symptomer og spænder fra urtetilskud til kirurgi.

Tag så Palmetto. For mindre tilfælde og for overordnede prostata sundhed, er urtensave Palmetto blevet fundet effektiv til at reducere forstørrede prostata. Ekstrakter fås i pilleform med 1 til 2 kapsler pr. Dag anbefales.

Tilsæt zinktilskud. En mangel på dette mineral i kroppen har været forbundet med prostata abnormiteter, herunder udvidelsen. Fås som kosttilskud, tage 30-100 milligram dagligt pr. Pakkevejledning.

Få en læge recept. For moderate tilfælde af forstørret prostata, kan din læge ordinere medicin som Alfa Blockers Hytrin, Cardura eller Flomax eller Enzyme Inhibitor Proscar eller Avodart. Disse stoffer reducerer prostata, genopretter lethed ved vandladning.

Undergå Prescription Therapies. Når medicin viser sig mislykket, vil din læge fremme dig til behandlinger som mikrobølge- eller laserterapier, stenter eller nålablater for at forstørre urinrøret, hvilket gør det lettere at urinere.

Tidsplanlægning. Som et endeligt resultat, når alle andre behandlingsmetoder er gået tabt, er det nødvendigt med kirurgi, især hvis du har udviklet blæresten, nyreskade eller er ramt af hyppige urinvejsinfektioner. Valg omfatter prostatektomi, laseroperation eller transurethral indsnit eller resektion.

Del:
Kommentarer