SĂĄdan kurere Achilles tendonitis

SĂĄdan kurere Achilles tendonitis

Achillessenen er den største og stærkeste senet i hele din krop. Det fastgøres til hælbenet og forbinder foden til dine benmuskler. Achilles tendinitis er oftest forårsaget af overanvendelse eller belastning af senen, som efterhånden kan forårsage små tårer. Der er forskellige metoder til at helbrede achilles tendinitis.

Begrænsning af inflammation

Påfør is til skaden. Isen bør pakkes i et papirhåndklæde eller en sandwichpose skal. En ismassage, der gnider senen med is i en frem og tilbage bevægelse, vil afkøle det skadede område.

Soft tissue manipulation er meget effektiv til behandling af Achilles tendinitis. En almindelig metode til behandling af blødt væv er en friktionsmassage til den beskadigede sene. Denne type manuel terapi og strækning af senen vil dramatisk forbedre senen og senerens bevægelsesområde. Med dine hænder masser forsigtigt senen i rullende bevægelse let. Dette vil løsne / lindre muskelbelastningen.

Smerter og antiinflammatoriske lægemidler vil hjælpe med smerten i den sårede sene. Fordi det er næsten umuligt for nogen at holde sig væk fra deres fødder i en uge eller så ad gangen, vil aspirin eller ibuprofen være yderst hjælpsom.

Compression wraps er nyttige til at yde støtte af senen under aktiviteter som at gå, løbe eller spille sport. Kompressionsindpakninger kan også være skadelige, hvilket reducerer blodforsyningen til skaden, hvilket bremser helingen og gør dig modtagelig for at genbruge senen. Sørg for, at huden er tør og ren, før der påføres et kompressionspakning. Påfør det elastiske bandage omkring din fod. Stram omslutningen af ​​bandagen, men ikke så tæt det nedsætter blodcirkulationen, så det vil beskytte og støtte senen. Lad tæerne blive udsat for at sikre, at der er tilstrækkelig cirkulation. Bær pakken i en uge, men fjern den om natten. Tab af cirkulation vil gå ubemærket, hvis du sover.

Tendinitis vil normalt helbrede, hvis de aktiviteter, der fortsætter det, stoppes. Tillad passende helbredende tid, før du vender tilbage til aktiviteter som at køre, motionere eller spille sport. Kirurgi kan være påkrævet, hvis senen ikke reagerer på denne behandling og bliver værre.

Del:
Kommentarer